Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Undercatt eğlenceyi müjdeleyen performansıyla 19 Kasım’da Kastel’de

Kısa bir süre önce ‘Oraculum’ isimli yeni çalışmasını çıkarmanın heyecanını yaşayan sanatçı İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 15 Kasım 2021
Undercatt eğlenceyi müjdeleyen performansıyla 19 Kasım’da Kastel’de

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kısa bir süre önce üç yapımdan oluşan yeni kısaçaları “Oraculum”u müzikseverlerin beğenisine sunan İtalyan DJ/prodüktör Undercatt (Elia Crecchi), 19 Kasım Cuma günü Kastel İstanbul kabininde olacak.

Eylül ortalarına kadar Luca Luperini ile birlikte iki kişi olarak karşımıza çıkan, bu tarihten itibaren ise Elia Crecchi’nin devam ettirdiği bir solo proje olarak serüvenine devam eden Undercatt, 2014 yılında Diynamic’ten çıkan “Golden Era” çalışmasıyla ilk kez sesini geniş kitlelere duyurmaya başladı.

“Britannia”, “Futura” ve “Vegas” gibi başarılı yapımlara imza atan, aralarında Tomorrowland, Diynamic, DC-10, Roxy Prague ve Rex Paris gibi festival ve kulüplerde sıkça görmeye alıştığımız Undercatt, Elia Crecchi idaresindeki ilk solo kısaçaları “Oraculum”u paylaşmanın heyecanını dünya çapında aktif olarak devam eden sahne programıyla paylaşmaya devam ediyor. Kasım sonunda Tel Aviv’de düzenlenecek Syndrome Festival sahnesinde de yer alacak olan sanatçının bunun öncesindeki duraklarından biri de Türkiye olacak.

19 Kasım’da Kastel İstanbul’da düzenlenecek etkinlikte müzik tutkunları ayrıca Onur Keklik’in performansını da izleme olacağını yakalayacak.

Undercatt’in üç yeni parçadan oluşan “Oraculum” isimli kısaçalarını aşağıda dinleyebilir, etkinlik biletlerine buradan erişebilirsiniz.

UNDERCATT | KASTEL İSTANBUL - 19 KASIM 2021

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...