Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Jeremy Olander Ankara’daki ikinci şovuna hazırlanıyor

Rave ANK sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte KRCL sahneye çıkacak bir diğer sanatçı olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Kasım 2021
Jeremy Olander Ankara’daki ikinci şovuna hazırlanıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İsveçli DJ/prodüktör Jeremy Olander, 2018 yılından sonra Ankara’daki ikinci performansı için 13 Kasım Cumartesi günü The Q sahnesinde olacak.

Özellikle 2011 yılından itibaren Eric Prydz’in plak şirketi Pryda Friends ile birden fazla proje için imza anlaşması yapan ilk sanatçı olma unvanını kazanan, sonrasında 2014 yılında kendi plak şirketi ve etkinlik serisi Vivrant’ı hayata geçiren sanatçı, John Digweed’in Bedrock, Sasha’nın Last Night On Earth, Adam Beyer’in Drumcode ve M.A.N.D.Y.’nin Get Physical plak şirketi gibi birçok hatırı sayılır oluşumla dikkat toplayan projeler üretti.

Melodik house ve techno’nun dünya çapında saygı duyulan isimlerinden biri olan sanatçı, “Billinghurst”, “Steps”, “Panorama”, “Rubicks”, “Summit” ve “The Mist” gibi geniş kitlelere ulaşan dikkat çekici yapımlarıyla tanınıyor. Olander son olarak bu yaz kısa aralıklarla yayımladığı “Sagan” ve “Depot” teklileriyle beğeni toplamıştı.

Rave ANK sunumuyla başkent Ankara’nın yepyeni buluşma noktalarından The Q’da gerçekleşecek etkinlikte ayrıca çalışmalarını Frankfurt’ta sürdüren DJ/prodüktör KRCL de sahnede olacak. KRCL’i ise son olarak Jessica Zese’nin vokalde katkı sunduğu Triart ile ortak çalışması “Nothing At All” ile dinlemiştik.

13 Kasım Cumartesi günü The Q’da hayat bulacak bu özel buluşmanın biletleri için buraya tıklayın.

RAVE ANK PRESENTS: JEREMY OLANDER | 13 KASIM 2021, THE Q ANKARA

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...