Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Unders ve YokoO 26 Temmuz'da Çeşme'de çalacak

Çeşme'nin gözde mekanı Sommer Klein, 26 Temmuz Cuma gecesi Unders ve YokoO'yu konuk ediyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Temmuz 2019
Unders ve YokoO 26 Temmuz'da Çeşme'de çalacak

2016 yılında yayımladığı 'Syria' teklisiyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başlayan Unders (Duncan Meulema) ve All Day I Dream, Musik Gewinnt Freunde, Kindisch, Get Physical, Moodmusic ve Plastic City gibi üst düzey plak şirketlerinden çıkardığı başarılı yapımlarla tanınan YokoO (Julien Beltzung), 26 Temmuz Cuma gecesi Çeşme Sommer Klein'da King sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte Türkiye'deki dinleyicilerine keyifli bir yaz akşamı yaşatmaya hazırlanıyor.

Hollandalı sanatçı Unders'ın Satori remiksi de içeren teklisi 'Syria', hipnotik karakteriyle aradan üç yıl geçmesine rağmen halen müzikseverlerin arşivindeki tazeliğini koruyor. Amsterdam'ın önemli festivallerinden Into the Woods'un sahne listesinde de yer alan başarılı isim son olarak Fransız ikili Birds of Mind'ın 'Paradise Lost' adlı parçasını Noraj Cue ile birlikte remiksledi.

Fransa doğumlu Avustralyalı sanatçı YokoO ise Nisan ayında çıkardığı stüdyo albümü 'Nothing Can Compare' ile yankı uyandıran bir işe imza attı. Seth Schwarz, Sten Erland Hermundstad, Frouzan, Fatima Njai, Iván Muela, MaUVe ve Joke gibi sanatçılarla ortak çalışmalar da içeren albüm deep house türünde bu yıl çıkan en etkili çalışmalardan biri olarak değerlendiriliyor. Sanatçının Avustralyalı prodüktör Retza ile birlikte yaptığı ortak çalışmalardan 'Yugen', 'Orenda', 'Tarantism', 'Magnetic Souls' ve 'Euneirophrenia' müzik tutkunları tarafından beğeniyle karşılanmıştı.

Çeşme'nin popüler mekanlarından Sommer Klein 26 Temmuz Cuma günü Unders ve YokoO'yu ağırlayacak. King sunumuyla gerçekleşecek etkinliğin biletlerine bu bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

'One Love İstanbul 15'e özel hazırladığımız Spotify listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...