Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

UNUM Festival 2022 programının ilk isimlerini açıkladı

Ricardo Villalobos, Sonja Moonear, Seth Troxler, tINI, Cristi Cons, Shimza ve daha fazlası 1-6 Haziran 2022 tarihleri arasında Arnavutluk’ta

  • MIXMAG TURKEY
  • 1 Aralık 2021
UNUM Festival 2022 programının ilk isimlerini açıkladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

1-6 Haziran 2022 tarihleri arasında Arnavutluk’ta düzenlenecek olan UNUM Festival’da sahne alacak ilk etap sanatçılar açıklandı.

Avrupa’nın ilgi gören festivalleri arasında hızlı yükseliş gösteren UNUM, bu yıl 3-7 Haziran arası düzenlediği programıyla Mart 2020’den bu yana Avrupa’da herhangi bir kısıtlama tedbirinin uygulanmadığı ilk müzik festivali olmuştu. Festival, 2022 tarihleri için yine haziran ayının ilk haftasını seçti.

Açıklanan ilk etap sanatçılar arasında Priku, Praslea, Raresh, Rhadoo, Seth Troxler, Ricardo Villalobos, Shonky, Sonya Moonear, Traumer, tINI, Cristi Cons, Dyed Soundorom, Fumiya Tanaka, Anthea, John Dimas, Vera ve Molly gibi isimler dikkat çekiyor.

Üç farklı sahnede toplam 85 sanatçının sahne alacağı festivalle ilgili organizasyon direktörü Grego O’Halloran şu sözleri sarf etti: “UNUM 2021’in pandemi dönemi sürerken binlerce kişinin katılımıyla yarattığı deneyimin hem tüm dünyada çok önemli yansımaları oldu hem de festivalimizin tarihi için unutulmayacaklar arasında girdi. 2022 için de aynı bakış açısıyla hareket ediyoruz. Festival takvimine ilave bir gün ekleyerek pazartesiyi de içine alacak şekilde bir ayarlama yaptık.”

UNUM Festival 2022 biletlerine buradan ulaşabilir, festivalin bu yıl gerçekleşen buluşmasından öne çıkanları aşağıda izleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...