Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Vhyce yeni yıla ‘All My Love’ ile başladı

‘All My Love’, üç solo çalışma ve bir remiks içeriyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Ocak 2022
Vhyce yeni yıla ‘All My Love’ ile başladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Belçika’da sürdüren DJ/prodüktör Vhyce, üç solo bir de remiks çalışmasından oluşan yeni kısaçalar albümünü dinleyicileriyle paylaştı.

Almanya merkezli plak şirketi Monaberry etiketiyle yayımlanan çalışmada “True Self Illusion”, “Moved Not Stirred” ve kısaçalara ismini veren parça “All My Love”, projedeki solo yapımlar olarak öne çıkıyor. Remiks ise “Moved Not Stirred” parçası için İtalyan prodüktör Dedi Palese tarafından hazırlandı.

Geçtiğimiz yılı Catz N’ Dogz’un plak şirketi Pets Recordings, Waze & Odyssey’in yapım şirketi Street Tracks ve Monki’nin kurucusu olduğu &Friends’den yayımlanan dikkat çekici projeleriyle dopdolu şekilde geçiren sanatçının yeni kısaçaları, son olarak Aeon’dan yayımlanan projesi “These Words”ü takip ediyor. Pete Tong, Skream, Kim Ann Foxman, Calvin Harris, DJ Harvey ve Jamie Jones gibi isimlerin yakın desteğini alan ve projeleri BBC radio 1, KCRW, Rinse FM ve Kiss FM gibi platformlarda sıkça yer bulan sanatçı, yeni yıla yeni projesi “All My Love” ile başladı.

“All My Love”a favori dinleme platformunuzdan erişmek için bu bağlantıyı takip edin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...