Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

wAFF yeni çalışmasında renklerin müziğine kulak vermemizi istiyor

Sanatçının ‘Colours’ isimli kısaçalarında toplam üç yapım yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 10 Şubat 2022
wAFF yeni çalışmasında renklerin müziğine kulak vermemizi istiyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

House ve techno müziğin Birleşik Krallık merkezli yetenekli temsilcilerinden wAFF, kurucusu olduğu yeni plak şirketi Nature’dan yepyeni bir kısaçalar albüm yayımladı.

“Colours” isimli çalışma, kısaçalara ismini veren açılış parçası haricinde “Django” ve “Switchin” adlı iki yapım daha içeriyor.

Yeni çalışması ve yeni plak şirketi hakkında açıklamalarda bulunan wAFF, şu sözleri sarf etti: “Son iki yılda öyle şeyler yaşadım ki artık yalnızca kendim için değil, hemen herkes için kendi yaratıcılıklarını konuşturacakları bir platform yaratmak istedim. Umarım plak şirketi, ayaklarımızı yere sağlam bastığımız bir sürecin önümüze gelmesinde bize yardımcı olur. Doğa; benliğimin ve hayatta önem verdiğim şeylerin bir uzantısı gibi adeta... İhtiyacımız olan her şeyi bize sağlıyor, bizi iyileştiriyor… Bu nedenle plak şirketimi doğa ile özdeşleştirmek istedim. Herkes için en iyi kalitede müziği sağlamak, ihtiyacımız olan iyileşmeyi her an tecrübe edebiliriz.”

Daha önce Cocoon, Hot Creations, Desolat ve Moon Harbour Recordings gibi pek çok plak şirketiyle birlikte proje üreten sanatçı, “Groover”, “Bondage”, “Space” ve “Connected”ın aralarında olduğu başarılı çalışmalarıyla tanınıyor.

wAFF imzalı “Colours” kısaçalarını aşağıda dinleyebilir, favori dinleme platformunuzdan erişmek için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...