Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Wehbba remiks çalışmasıyla ‘Re:Generate’ projesine katkı sundu

Sanatçı ayrıca 18-19 Eylül’de altıncı yılını kutlayacak olan Sonance Festival'de sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Eylül 2021
Wehbba remiks çalışmasıyla ‘Re:Generate’ projesine katkı sundu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Amerikalı elektronik müzik yapımcısı Kevin Saunderson’un E-Dancer mahlası altında çıkardığı klasikleşmiş parçalar için remiks albümü hazırlandı. Albüme remiksleriyle katkı sunan sanatçılardan biri de Sonance Festival 2021’in sahne programında yer alan Wehbba.

Toplam 17 remiks çalışmasının bulunduğu “Re:Generate” adlı albüm projesinin ilk adımı Wehbba’nın “Velocity Funk” parçasına geçen yıl yaptığı düzenleme ile atıldı. Adam Beyer’in kurucusu olduğu plak şirketi Drumcode’un 250’nci kataloğu olarak 1 Ekim’de piyasaya çıkacak olan albümde ayrıca Amelie Lens, Special Request, Len Faki, Tygapaw ve Bart Skils dahil çeşitli sanatçıların farklı E-Dancer yapımlarına yaptığı remiksler yer alıyor.

Adam Beyer’in müzikal kariyerinin olgunlaşmasında Detroit techno’nun ve Kevin Saunderson’un ilham verici müziğinin ne derece etkili olduğu biliniyor. 2019 yılından bu yana ortak projeler üretmek konusunda sıkı dirsek temasında olan Beyer ve Saunderson, “Re:Generate” projesi ile çok özel bir kimya yakalamış gibi görünüyor. Adam Beyer de E-Dancer’a remiks yapan sanatçılardan biri; Beyer, tecrübeli sanatçının “World of Deep” parçasını remiksledi.

Projeye ilk katkı sağlayan remiks sanatçısı Wehbba, 18-19 Eylül’de başkent Ankara’da altıncı yıl buluşmasını gerçekleştirecek olan Sonance Festival’in sahne programında yer alıyor. Wehbba’yı Sonance Festival sahnesinde dinlemek için bu sayfayı ziyaret edebilir, 17 remiks içeren “Re:Generate” albümüne buradan ön sipariş verebilirsiniz.

WEHBBA'NIN DA YER ALDIĞI SONANCE FESTIVAL 2021'LE İLGİLİ TÜM DETAYLAR VE BİLETLER İÇİN TIKLAYIN!

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...