Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Yeni Batman filminde Printworks detayı

Mart 2022’de vizyona girecek The Batman filminin yeni paylaşılan fragmanında ünlü gece kulübü Printworks’te çekilen sahneler dikkat çekti

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Ekim 2021
Yeni Batman filminde Printworks detayı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Batman serisinin yeni filminin önceki gün paylaşılan fragmanında Printworks’te çekilen sahnelerden yansıyan görüntüler dikkat topladı.

Mart 2022’de vizyona girmesi beklenen, yönetmenliğini Matt Reeves’in üstlendiği ve Batman karakterini oyuncu Robert Pattinson’ın canlandırdığı filmin daha önce vizyona girmesi bekleniyordu ancak pandemi sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmişti.

Geçtiğimiz yıllarda The Batman filminin hazırlıkları sırasında Ben Affleck’in hem yönetmen koltuğuna oturması hem de Batman (Bruce Wayne) karakterine hayat vermesi bekleniyordu ancak Affleck 2017 yılında kendi isteğiyle projeden ayrıldığını duyurmuş, onun yerine yönetmenlik için Matt Reeves, başrol için ise Robert Pattinson ile anlaşılmıştı.

Londra’nın güneyinde yer alan ve 2012 yılına kadar çeşitli gazetelerin basıldığı bir matbaa kompleksi olarak hizmet veren Printworks, 2017 yılında Seth Troxler, The Martinez Brothers ve Loco Dice’ın sahne aldığı lansman etkinliğiyle kapılarını açmıştı.

The Batman filminin fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...