Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Yeni uygulamada etkinliklere katılım koşulu hayranlık kanıtlamak

Fave, sanatçılara yapılan yatırımları ölçmek için derecelendirme sistemi kullanmakta

  • MIXMAG TURKEY
  • 8 Ağustos 2022
Yeni uygulamada etkinliklere katılım koşulu hayranlık kanıtlamak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Özel deneyimlere, ödül ve konser biletlerine kapı açan yeni uygulamada kullanıcılar için koşul, hayranlıklarını kanıtlamak.

Potansiyel alıcılardan etkinliklere, ürün koleksiyonlardan konser katılımlarına ve çılgın hayranlık hikayelerine Fave, kullanıcılar tarafından sanatçı üzerine yapılan yatırımları ölçmek için bir "Hayranlık Doğrulama" sistemi kullanmakta.

Hayranlık dereceleri, "Hayran", "Doğrulanmış Hayran" ve "Doğrulanmış Süper Hayran"a kadar uzanmakta. Bu derecelendirme üzerinde yükselen kullanıcılar, konser biletlerinden partilere birçok özel etkinliğe erişebilecek.

Doja Cat, BTS, Bad Bunny ve CARAT tutkunları kullanıcılar arasına girdi bile.

Fave'in kurucu ismi Jacquelle Amankonah Horton, "Fave'de bahsi geçen statüler ve deneyimlere erişim, karşılanabilir olması veya çekiliş üzerinden seçilen rastgele kişilere mahsus değil elbette. Bu değerler müzik severlerin tutkularını ölçmek için yetersiz", açıklamalarında bulundu.

Hayranlar için güvenilir ve merkezi bir platform olarak sunulan Fave, sadık takipçilerle yakın iletişim kurabilmek ve tutkunlarını ödüllendirmek isteyen sanatçılar için güçlü bir araç olarak tanımlanmakta.

Fave'i buradan edinebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...