Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Doğa ve tarihin müziğin ritminde yankılanan sesi: Zemi Valley Festival

24-25 Eylül’deki festivalde Ferhat Albayrak, Ongun Tütüncü, UGR, Günce Acı ve Passone dahil pek çok isim çalacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 15 Eylül 2021
Doğa ve tarihin müziğin ritminde yankılanan sesi: Zemi Valley Festival

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Zemi Valley Festival, Kapadokya bölgesinin eşsiz tabiatının tadını müziğin ritmiyle çıkarmak isteyenleri 24-25 Eylül’de düzenleyeceği ilk buluşmasına çağırıyor.

Kapadokya’nın Göreme ilçesinde bulunan Zemi Vadisi’nde gerçekleşecek festivalde Ferhat Albayrak, Ongun Tütüncü, UGR, Günce Acı, Anıl Bütün, Passone, VIIA, Sayınerr, Hard Reset, Minstrel, Uygar Pulat, SIAL1413, Aran Mo ve Heavie’nin aralarında olduğu 14 DJ performans sergileyecek.

Alternatif sahne, yoga etkinlikleri, juggling gösterileri, sinema gösterimi, doğa yürüyüşleri ve kamp ateşi gibi aktivitelerin yanı sıra farklı damak tatlarına hitap eden yiyecek ve içecek noktalarına da yer verilecek olan Zemi Valley Festival, bunlara ek olarak katılımcılara Kapadokya'nın turizm odağında olan balon turları, safari, at binme turları gibi çeşitli diğer aktiviteler için de özel fırsatlar sunacak.

Kiwina Production, LOUD Underground, Groove Lab ve Jeton Records iş birliği ile elektronik müziğin yerel sahnesinden DJ ve prodüktörleri doğayla iç içe iki günlük programında ağırlamaya hazırlanan Zemi Valley Festival’le ilgili ayrıntılı bilgi ve biletlere buradan ulaşabilirsiniz.

ZEMI VALLEY FESTIVAL | KAPADOKYA, 24-25 EYLÜL 2021

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...