Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

86 yaşındaki büyükanne ‘Insomnia’nın gayda çalınarak icra edildiği şovda kameralara yansıdı

Grup üyesi torun, büyükannesinin duruşunu ‘postane sırasında bekler gibi görünüyor’ sözleriyle niteledi

  • MIXMAG TURKEY
  • 1 Haziran 2022
86 yaşındaki büyükanne ‘Insomnia’nın gayda çalınarak icra edildiği şovda kameralara yansıdı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İskoçya’da yaşayan bir büyükanne, torununun üyesi olduğu grubun Faithless’a ait “Insomnia” parçasını gayda ile icra ettikleri performansını izlerken kameralara yansıdı ve internetin gündemine oturdu.

Tebessüm yaratan görüntülerin kahramanı büyükanne Marjorie Lawrie, geçtiğimiz günlerde İskoçya’nın Renfrewshire bölgesinde düzenlenen Houston Beer Festival’da torununun üyesi olduğu Drums N’ Roses grubunun şovunu izleyiciler arasından takip etti. Torun Craig, büyükannesinin şovu takip ederken kameralara takılan duruşunu “postane sırasında bekler gibi görünüyor” sözleriyle değerlendirdi.

33 yaşındaki Craig’e göre, 2000 kişinin önünde hayat bulan şovu izleyenlerin çoğu 60 yaşından üzerindeki katılımcılardan oluşuyordu.

1995 yapımı rave klasiği “Insomnia”nın gaydalı cover versiyonu, alandaki pek çok kişiyi coştururken, büyükanne Marjorie’yi pek etkilemiş gibi görünmedi. Craig, bu durumla ilgili olarak ise, “Sanırım, şarkının ne olduğunu bile bilmiyordu, kendisi daha çok Patsy Klein, John Denver ve Gladys Knight gibi sanatçıların müziklerini beğenir” dedi. Torun Craig ayrıca, büyükannesinin etkinliğe teyzesi ile birlikte geldiğini, torunlarıyla ilgili her aktiviteye çok ilgili olduğunu sözlerine ekledi.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...