Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

8Kays 23 Nisan Cumartesi ilk kez İstanbul'da

Over Daze sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Drumstone, Non ve Taykunku sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Nisan 2022
8Kays 23 Nisan Cumartesi ilk kez İstanbul'da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarında melodilerin ve güçlü ses örüntülerine sahip altyapı düzenlemelerinin ön planda olduğu DJ/prodüktör 8Kays, 23 Nisan Cumartesi günü İstanbul'daki ilk şovu için Klein Phönix kabininde olacak.

Ukrayna’nın başkenti Kiev’in yetiştirdiği özel yeteneklerden Iryna Shvydka’nın solo projesi 8Kays; aralarında Renaissance, Blaufield, Atlant, Anjunabeats ve Eleatics Records’ın olduğu birçok plak şirketinden çıkardığı yapımlarla dinleyici kitlesini genişletti ve parçaları Tomorrowland, Untold ve Burning Man gibi dev müzik festivallerinde yankılandı.

Diskografisinde “Rainbow”, “Circuit”, “Lost Connection” ve “Incrust” gibi orijinal çalışmalarının yanı sıra Booka Shade, Quivver, Joplyn ile Sasha Carassi gibi sanatçılar için hazırladığı remikslerle büyük beğeni toplayan 8Kays, Afterlife’ın Kasım 2021’de Printworks’te gerçekleştirdiği şovuyla Afterlife sahnelerinde de kendini göstermeye başladı. Sanatçı son olarak John Graham’ın solo projesi Quivver’in “Hold” parçası için yaptığı remiksi dinleyicileriyle paylaşmıştı.

23 Nisan Cumartesi günü Over Daze sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte Drumstone, Non ve Taykunku, kabin başına geçecek diğer isimler olacak.

John Digweed’in kurucuları arasında yer aldığı Bedrock Records’dan çıkan yepyeni 8Kays remiksini aşağıda dinleyebilir, 23 Nisan’da Klein Phönix’teki yerinizi ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

OVER DAZE PRESENTS: 8KAYS | KLEIN PHÖNIX, 23 NİSAN 2022

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...