Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Amnesia 2022 açılış partisini duyurdu

Duyuru, İbiza’da kulüplerin ilkbaharda açılmasına izin verilmesinin hemen ardından yapıldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Ocak 2022
Amnesia 2022 açılış partisini duyurdu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İbiza’nın önde gelen uğrak noktalarından biri olan Amnesia 21 Mayıs'ta kapılarını açıyor.

Geçtiğimiz hafta beyaz adadaki kulüplerin ilkbahardan itibaren kapılarını ziyaretçilere açabileceği haberinin gelmesinin ardından Amnesia, 2022 sezonunun açılış partisini duyurdu. Sahne alacak sanatçıların yakında açıklanması bekleniyor.

Amnesia geçen sezon İbiza’da açılış partisi düzenleyen iki kulüpten biri olmuştu ancak kısıtlamaların tekrar gündeme gelmesiyle çok kısa süren normalleşme periyodu nedeniyle bir anda sezon kapanış gecesi düzenlemek durumunda kalmıştı.

İbiza gece hayatı enstitüsü başkanı José Luis Benítez, İspanya’da vaka oranlarının düşmesi sonrası normalleşme adımlarının hayata geçmesiyle ilgili şunları söyledi: “Adadaki tüm gece kulüpleri yeni sezona hazırlanmak için kış mevsiminde aktif şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Diskotekler bu yaz açık olacak.”

İçeri girişte aşı pasaportu gösterilmesinin zorunluğu olacağını belirten Benítez, açılmanın nisan son hafta gibi planlandığını sözlerine ekledi. Normal açılış zamanlamasından iki hafta öncesine denk gelen bu planlama ile İbiza kulüpleri şimdiye kadarki en uzun süreli sezonunu yaşıyor olacak.

Yolu İbiza’ya düşecek okurlarımız açılış partisinin satışa çıkan biletlerine buradan ulaşabilir.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...