Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Anfisa Letyago ve Wehbba Stephan Bodzin’in ‘Boavista’ remiks albümüne katkı sundu

Anfisa Letyago ve Wehbba, 18-19 Mart’ta Zorlu PSM’de düzenlenecek Sónar Istanbul 2022 programında yer alan sanatçılar arasında

  • SÓNAR ISTANBUL İŞ BİRLİĞİYLE
  • 26 Şubat 2022
Anfisa Letyago ve Wehbba Stephan Bodzin’in ‘Boavista’ remiks albümüne katkı sundu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Geçtiğimiz sonbaharda çıkardığı yeni stüdyo albümü “Boavista” ile dinleyicilerinden tam not alan Stephan Bodzin, elektronik müziğin önde gelen figürlerinin albüm parçaları için hazırladıkları kendi düzenlemelerini yepyeni bir remiks albümünde derledi. Toplam 25 remiks içeren albümde, 18-19 Mart’ta düzenlenecek Sónar Istanbul 2022 programında yer alan iki prodüktör de var: Anfisa Letyago ve Wehbba

Anfisa Letyago, Bodzin’in “Collider” parçasını remikslerken, Wehbba’yı “Dune” parçasına kattığı yorumu ile görüyoruz.

18 yaşında Sibirya’dan Napoli’ye taşındıktan sonra kendini dans müziğinin en etkili isimlerinden biri olarak konumlandırmaya adayan Anfisa Letyago; Drumcode, Kompakt ve Rekids gibi kalburüstü plak şirketlerinden yayımladığı parçalarıyla geniş kitlelere ulaştı. 2021’de kendine meydan okuyarak Napoli’deki Nisida adasından ilham alarak adını verdiği plak şirketi N:S:DA’yı kuran başarılı DJ, kendi plak şirketinden ilk kısaçaları “Listen”ı Ocak 2021’de çıkardı. Onu, Nisan ayında gelen “Nisida” takip etti. Sanatçı ayrıca kendisi için çok özel olan bu iki çalışmanın remiks paketinin ikinci bölümünü geçtiğimiz haftalarda dinleyicileriyle paylaştı.

Brezilya'nın en çok beğenilen ve en çok saygı duyulan küresel tehcno elçilerinden biri olan Wehbba ise doğuştan gelen bir bağlılıktan kaynaklanan inatçı bir çalışma etiğini savunarak dinamik setleriyle dans pistlerine hizmet eden en özel yeteneklerden. Üretimleriyle yıllar içerisinde tutarlı bir müzik anlayışına sahip olduğunu tekrar tekrar kanıtlayan prodüktör, kariyerinde şimdiye kadar Laurent Garnier, Danny Tenaglia, John Digweed, Stacey Pullen, Joseph Capriati, Marc Houle ve ANNA gibi sektördeki en saygın sanatçılarla birlikte çalıştı.

Anfisa Letyago ve Wehbba’nın “Boavista” albümü için hazırladıkları remiksleri aşağıda dinleyebilir, bu başarılı iki ismi Sónar Istanbul 2022’de dinlemek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Müzik tutkunları, Sónar Istanbul’un Zorlu PSM'deki bu yılki programında festival coşkusunu eskiden olduğu gibi ayakta yaşayacak.

SÓNAR ISTANBUL 2022 | ZORLU PSM, 18-19 MART 2022

“Boavista” albüm parçalarının tüm remikslerine buradan ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...