Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Ankara 2 Mart’ta elektronik müzik konferansına ev sahipliği yapacak: Look Culture

Look Culture Konferansı’nın ilk buluşması, konuklarını Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde ağırlayacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Şubat 2022
Ankara 2 Mart’ta elektronik müzik konferansına ev sahipliği yapacak: Look Culture

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Başkent Ankara, 2 Mart Çarşamba günü elektronik müzik konferansına ev sahipliği yapacak.

Look Culture Konferansı’nın “Elektronik müziğin dünü, bugünü, yarını” başlıklı ilk bölümü, Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleşecek. Gerçekleştireceği konferanslar, paneller ve atölyeler ile endüstrinin mutfağında yer alan çalışanlar ve elektronik müzik dinleyicileri arasında bağ kurarak elektronik müzik kültürünü daha geniş bir yelpazede tanımlamayı hedefleyen kültürel hareket olma hedefiyle yola koyulan Look Culture’ın ilk organizasyonu kapsamında endüstri profesyonelleri, prodüktörler ve kamu yöneticilerinin yer alacağı panelde elektronik müzik kültürünün nereden geldiğini, nerede olduğunu ve nereye gittiğini tartışılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Look Culture hareketinin yaratıcısı olan kolektif Rave Ank'ın kurucusu Ahmet Eren Tekin, Sonance Festival kurucu ortaklarından biri olan ve festivalin genel koordinatörlüğünü üstlenen Burak Aydemir, Therapy With kurucu ortağı Ozan Tabar ve hem promoter hem de DJ kimliğiyle yakından tanıdığımız Evrim De Evrim (Evrim Tüfekçioğlu), panelin katılımcıları olacak. Panelin moderasyonunu Mixmag Türkiye direktörü Onur Ateş üstlenecek.

Panelin ardından, aynı zamanda Triart üçlüsünün üyelerinden biri olan Görkem Gökkaya, Ableton’ın katkılarıyla “Melodik Techno’da Aranjman” konu başlığı ile atölye sunumu gerçekleştirecek. DJ/prodüktör UGR ise Groovelab katkılarıyla “Prodüksiyon İncelemeleri” konu başlığı ile yapmış olduğu parçalar üzerinden eğitim verecek.

Look Culture’ın ilk konferans buluşmasının biletlerine bu sayfayı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

LOOK CULTURE #1: ELEKTRONİK MÜZİĞİN DÜNÜ, BUGÜNÜ, YARINI | ANKARA - 2 MART 2022, ÇARŞAMBA

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...