Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Batıkan Abız fırtına sonrası sessizliği yeni teklisiyle bozuyor

Sanatçının yeni teklisi ilkbaharda miks versiyonuyla müzikseverlerin beğenisine sunulmuştu

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Aralık 2021
Batıkan Abız fırtına sonrası sessizliği yeni teklisiyle bozuyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ/prodüktör Batıkan Abız, “After the Storm” isimli yeni teklisini dinleyicileriyle paylaştı.

Adeta fırtına sonrası sessizlik ortamında normale dönüş için ihtiyaç olan sonik enerjiyi kulaklarımıza pompalayan çalışma, ilk olarak bu yılın başlarında Future Forward Music’in “The Void” adlı derleme albümünde miks versiyonu ile müzikseverlerle buluşmuştu. Şimdi, kesintisiz orijinal düzenlemesiyle birlikte tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Batıkan Abız, 2020’de DistroKid’den yayımlanan ilk resmî prodüksiyonu “West Coast”tan itibaren başarılı şekilde sürdürdüğü solo kariyerinin yanı sıra aynı zamanda Yiğit Karakaş ve Batıkan Tanrıkulu’yla birlikte People Like Us üçlüsünün bir üyesi. Müzik grubu kimliğinin yanı sıra bir plak şirketi de olan People Like Us, bu yıl “Blaze 9” başlıklı bir derleme albüm çıkarmış ve derlemeye Batıkan Abız’ın yanı sıra Batıkan Tanrıkulu, EGE, Innarius, Kaan Aldemir, Mehmet Özbek, MFK, Monnarsh, Nenne ve Yiğit Karakaş da bireysel çalışmalarıyla katkı sağlamıştı.

Abız, “Nevermind” ve “Dusk” gibi solo çalışmalarının yanı sıra Mehmet Özbek’le birlikte hazırladığı ortak yapım projesi “Nightmare” ile de dikkatleri üzerine toplamayı bildi.

Ethereal Future Music etiketiyle yayımlanan “After the Storm”u aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...