Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Beatport'tan Beyrut'a destek için iki canlı yayın organizasyonu

İki canlı yayın ile 250 bin dolar bağış toplanması hedefleniyor

  • Furkan Kılıçaslan
  • 18 Ağustos 2020
Beatport'tan Beyrut'a destek için iki canlı yayın organizasyonu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Beatport, Nicole Moudaber liderliği ve Wild Tulum ile Factory People iş birliğiyle Beyrut'a bağış toplamak amacıyla 22 Ağustos ve 13 Eylül'de dünyaca ünlü isimleri bir araya getireceği iki canlı yayına imza atacak.

4 Ağustos'ta Lübnan'ın başkentinde şu ana kadar 177 kişinin öldüğü ve onlarca kişinin kaybolduğu patlamanın ardından, Beyrut zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz hafta Lübnan Başbakanı Hassan Diab ve hükümeti şehrin her yerinde devam eden protestolar sonrası istifa etmişlerdi. Patlamada Beyrut'un gece hayatına yön veren bölgesi de yok olmuştu.

22 Ağustos'taki ilk ReConnect şovu 24 saat süren 24 setten oluşacak. Kariyerinin başlarında Lübnan'da etkinlik organizasyonları yapan Nicole Moudaber liderliğinde Carl Cox, Damian Lazarus, John Digweed, Victor Calderona, Pan-Pot gibi isimler sahne alacak.

"Together for Beirut" canlı yayınları ile 250.000 dolar toplanması hedefleniyor. WILD Tulum, Factory People ve Beatport ile birlikte etkinliklere ev sahipliği yapan Moudaber, "Yetkililer, patlamanın 15 milyar dolara varan hasara yol açtığını tahmin ediyorlar. Uluslararası mali yardım ve destek çok büyüktü, ancak yeterli değil. Yardımcı olmak için elimizden gelen her şekilde destek vermeliyiz ve ayrıca çabalarımız Lübnan'ın yok olan müzik ve sanat endüstrisine de yardım edecek" dedi.

Programın ilk kısmına aşağıdan göz atabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Furkan Kılıçaslan'ı takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...