Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Brezilya’da yeni ‘süper kulüp’: Surreal

Carl Craig, Archie Hamilton, Radio Slave, Rebolledo, Sonja Moonear, Henrik Schwarz ve Frankey & Sandrino kulüpte sahne alacağı açıklanan ilk sanatçılar arasında

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Kasım 2021
Brezilya’da yeni ‘süper kulüp’: Surreal

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Brezilya’nın Santa Catarina kıyılarında gerçek üstü çizgileriyle ilgi odağı olan yeni bir ‘süper kulüp’ açılıyor.

Açılışı 26 Aralık 2021’de açılışı üç gün sürecek bir lansman etkinliğiyle yapılacak olan Surreal adlı kulüp, Güney Amerika dans müziği çevresinin tanınmış girişimcilerinden Renato Ratier’in yeni projesi.

Rio de Janeiro ve Sao Paolo’da bulunan ünlü kulüp D-Edge’in dünya çapında yarattığı sinerjinin ülke için devamı niteliğinde olan ve standartları daha da yukarı taşımayı amaçlayan Surreal, 26 Aralık’tan itibaren şimdiden 33 şovu kesinleştirerek sahne alacak sanatçıları paylaştı.

Çok amaçlı sanatsal bir kompleks olarak ziyaretçilere kapılarını açmaya hazırlanan kulübün açıkladığı ilk etap isimler arasında Carl Craig, Archie Hamilton, Cassy, Radio Slave, Sonja Mooonear, Steve Rachmad, Rebolledo, wAFF, Henrik Schwarz, Fantastic Man, Frankey & Sandrino gibi uluslararası yıldızların yanı sıra Fabo, Gui Borratto, Anderson Noise, Joyce Muniz ve Wehbba gibi Brezilyalı sanatçılar da yer alıyor.

Kulüpte ayrıca 25-27 Şubat 2022 tarihleri arasında BPM Festival düzenleniyor olacak.

Surreal’in tanıtım videosunu aşağıda izleyebilir, kulüple ilgili en son gelişmeleri bu sayfayı ziyaret ederek takip edebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...