Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Brüksel’de gece kulüpleri 18 Şubat’ta ‘izin çıksa da çıkmasa da’ açılıyor

Gece kulüpleri ve diğer etkinlik mekanları ortak açıklama yaparak kapılarını açma kararı aldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 9 Şubat 2022
Brüksel’de gece kulüpleri 18 Şubat’ta ‘izin çıksa da çıkmasa da’ açılıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Brüksel’deki kulüpler, Belçika çapında uygulanan pandemi kısıtlamaları halen geçerliliğini korusa da 18 Şubat’ta kapılarını müzikseverlere açma kararı aldı.

Kentteki gece kulüpleri ve bir dizi diğer etkinlik mekanlarını söz konusu ortak tepkide bir araya getiren gelişme, sonbahar 2021’den beri kapalı olan etkinlik sektörünün yaşadığı sorunlara karşı resmi mercilerin uzun zamandır tepkisiz kalmasının ardından geldi. Brüksel’deki gece kulüplerini temsil eden By Night Federasyonu’ndan Lorenzo Serra, Bruzz’a yaptığı açıklamada “Pandemi kısıtlamalarında hep iş birliği içinde olduk; iki hafta, iki ay derken iki yıl geride kaldı. Artık yeter. Hükümetin pandemiyle mücadeledeki demode politikaları bizi kapanmaya sürüklüyor. Endüstrideki girişimcilerin de tahammül sınırı kalmadı. Pek çoğu ellerindeki her şeyi satmak üzere” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz hafta komşu ülke Hollanda'daki gece hayatı sektörü de uzun süren pandemi kısıtlamalarına direniş göstermek amacıyla 12 Şubat'ta kapılarını açacağını deklare etmişti.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...