Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Rockstar Games açıkladı: GTA 6 yapım aşamasında

GTA’nın Xbox ve PlayStation 5 platformları için hazırlanan yeni sürümünün yapım aşamasında olduğu resmen açıklandı

  • MIXMAG TURKEY
  • 8 Şubat 2022
Rockstar Games açıkladı: GTA 6 yapım aşamasında

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Grand Theft Auto 5’in piyasaya çıkışının 10’uncu yılına yaklaşırken, sevilen oyunun üretici şirketi Rockstar Games’ten heyecan verici bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz hafta sonu blog sayfası üzerinden paylaşılan ‘Grand Theft Auto Community Update’ başlıklı gönderide, “GTA 5’in beklenmedik düzeyde uzun zamana yayılan popülaritesi hepimizi mutlu ediyor. Seriye yeni sürüm eklentisiyle ilgili uzun zamandır sizlerden gelen soruların farkındayız. Üzerinde çalıştığımız her yeni projede, bir öncesinde yaptıklarımızı her zaman bir seviye ileri taşımayı hedefliyoruz. Grand Theft Auto serisindeki yeni oyun sürümünün yapım aşamasında olduğunu sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz. Detaylar belli oldukça daha faza detay paylaşacağız, en son gelişmeler için Rockstar Newswire’ı takipte kalın” ifadelerine yer verildi.

Grand Theft Auto 5, bir dizi erteleme sonrası Eylül 2013’te piyasaya sürülmüş, oyunun çevrim içi versiyonu Grand Theft Auto 5 Online ise kullanıcıların oyun deneyimini sanal etkileşimli olarak tecrübe etmesini sağlayarak GTA’nın popülaritesini farklı bir boyuta taşımıştı.

GTA’nın 1990’lı yılların sonlarından beri oyun içi radyo kanallarını, çeşitli şovları ve müzik akışını hazırlamaları için birtakım sanatçı ve DJ’lerle yakın iş birliğine gittiği biliniyor. GTA 5 ise, piyasaya çıktığı günden beri dans müziği kültürüyle etkileşime önem vermesiyle fark yaratıyor. Özellikle 2020 yılında tanıtılan oyun içi showcase’ler ve sanal etkinlikler, geçen yıl CircoLoco ile iş birliği içinde kurulan plak şirketi, bu etkileşimin ilgi çekici örneklerinden.

GTA 6’ya ilişkin piyasaya çıkış tarihi gibi ilave detaylar için bekleyiş sürerken, oyunun elektronik müzik kültürüyle ilgili ne gibi yeni kesişim noktaları yaratacağı da ayrı bir merak konusu.

‘En İyi FIFA Şarkıları’ çalma listemizi Spotify’da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...