Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Coeus 4 Eylül’de ilk Ankara şovuna imza atacak

Başkentin ikonik buluşma noktası Kite’ta gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Minstrel ve Hard Reset da sahnede olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 31 Ağustos 2021
Coeus 4 Eylül’de ilk Ankara şovuna imza atacak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Balkanların git gite yükselişini sürdüren en yetenekli DJ/prodüktörlerinden Coeus, 4 Eylül Cumartesi günü başkent Ankara’da Kite sahnesinde çalacak.

Küçük yaşlarda piyano çalmaya başlayan, bu becerisini elektronik müzik üretiminde göze çarpan zengin melodik yapılarla dışarıya yansıtan sanatçı Afterlife, Moblack ve Mimesis gibi plak şirketlerinde boy göstererek Tale Of Us, Adriatique, Dixon ve Solomun dahil birçok üst düzey isim tarafından desteklendi. Melodik techno ağırlıklı setlerine disco sound’ları serpiştirmeyi ihmal etmeyen Coeus, geçtiğimiz hafta Çeşme Fly-Inn Beach’te Ege’deki dinleyicileriyle bir araya gelmişti.

Kite’ta düzenlenecek etkinlikte ayrıca Minstrel ve Hard Reset de performanslarıyla kabin başında olacak.

Müzik yaşamına 2012 yılında kardeşi ile birlikte kurduğu Burak & Emre projesiyle başladıktan sonra uluslararası DJ’lerden aldığı desteklerle ve sahne aldığı etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Akçay, son iki yılı techno odaklı solo projesi Minstrel kimliğini inşa etmeye ayırdı ve bu proje altındaki ilk resmî müzik çalışmasını Mayıs 2020’de “Superiority” teklisiyle yayımladı. Yeni hikâyesine Eylül 2020’de çıkardığı teklisi “Singularis” ile devam eden Minstrel, üçüncü teklisi “Siege”i geçtiğimiz aylarda dinleyicileriyle paylaştı.

Prodüktörlük kariyerine 2019 yılında çıkarmaya başladığı parçalarla resmi olarak adım atan ve “Reload”, “Renegade” ve “Redemption” ismini verdiği çalışmalarıyla dikkat çeken Hard Reset ise gecenin bir diğer ilgi uyandıran ismi olacak.

Etkinlik biletlerine bu bağlantı aracılığıyla ulaşabilir, Coeus'un son yayımladığı müzik çalışması olan, Marino Canal'a ait "Calling Me Back" parçasına yaptığı remiksi aşağıda dinleyebilirsiniz.

COEUS | KITE ANKARA, 4 EYLÜL 2021, CUMARTESİ

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...