Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Yeni CTUNE teklisi ‘Swedish Tech’ tüm dijital platfomlarda

DJ ve prodüktör CTUNE (Canberk Tosun), ‘Swedish Tech’ isimli teklisini The Sin Records etiketiyle yayımladı

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Mayıs 2022
Yeni CTUNE teklisi ‘Swedish Tech’ tüm dijital platfomlarda

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ/prodüktör CTUNE (Canberk Tosun), yepyeni teklisiyle karşımızda.

The Sin Records etiketiyle yayımlanan "Swedish Tech" isimli çalışma, sanatçının bu yıl resmi platformlarda çıkan ilk müzik projesi.

Uzunca bir süre Londra’da yaşayan ve eğitimlerini tamamlayan, house ve tech house türlerinde parçalar yaparak prodüktörlük kariyerine başlayan, pandemi döneminde 6 ayını prodüktör ve DJ Volkan Uça ile beraber geçirerek müzik üretimi konusunda kendini fazlaca geliştirmeyi başaran CTUNE, yoluna tech, progressive ve melodik house tarzlarında parçalar yaparak devam ediyor.

CTUNE’un enerjisi bir hayli yüksek olan ve birçok türün harmanlanmasıyla oluşturduğu bu hibrit çalışması, dinleyicileri kıpır kıpır ederken bir yandan da dans ettirecek, sert seslerle festivalin ortasında hissettirecek, karanlık ve duygusal taraflarıyla da müzik tutkunlarını bambaşka yerlere götürerek unutulmaz bir deneyim yaşatacak türden bir yapım. "Swedish Tech" adlı CTUNE’un yeni melezi, 6 Mayıs'ta The Sin Records etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı. Profound ve Handpicked gibi önde gelen YouTube kanallarından parçaya destek gelirken, çok yakın bir zamanda yine The Sin Records’ın yayınlayacağı "LAS VEGAS 2022" kısaçalarında Volkan Uça, Hüseyin Önen ve Aras Tuna gibi isimlerin parçalarının yanında yeni denemesi "Thinkin Bout" ile müzikseverlerin karşısına çıkacak..

CTUNE’un "Swedish Tech" adını verdiği yeni teklisini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...