Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Amsterdam Dance Event 2022 buluşması öncesi mini belgesel yayınladı: Dance Is A Rave-Olution

Mini belgesel, ADE 2021’den görüntüler ve Honey Dijon, Octo Octa, Hyperaktivist, Colin Benders ile Luke Slater dahil çeşitli sanatçılardan anekdotlar içeriyor

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: JARETT LOPEZ
  • 17 Şubat 2022
Amsterdam Dance Event 2022 buluşması öncesi mini belgesel yayınladı: Dance Is A Rave-Olution

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Amsterdam Dance Event, önümüzdeki sonbahar merakla beklenen 2022 organizasyonu öncesi kulüp kültürünün ruhunu yansıtan mini bir belgesel yayınladı.

İzleyenlerin içini kıpırdatan görüntüler, Amsterdam Dance Event’in geçen yıl 13-17 Ekim tarihleri arasında düzenlenen buluşmasından enstantaneler içeriyor. Kent genelinde 90’dan fazla mekanda 250’yi aşkın etkinliğin gerçekleştiği ADE 2021’de odak noktası, fiziksel katılımlı atölye ve konferans programları iptal edildiği için partiler olmuştu.

Amsterdam Dance Event’in alışıldık konferans ve etkinlik programının yeniden dönüşünün ön kutlaması niteliğindeki videoda görüntülere eşlik eden hikâye anlatımı şekilde kurgulanmış seslendirmeler, kulüp kültürüyle hayatlarımıza sirayet eden unutulmaz anıları, bu kültürün sosyal bağları güçlendirici etkisini ve müziğin karşı konulmaz birleştirici gücünü çarpıcı biçimde vurguluyor. Anlatımlarda rastladığımız sanatçılar arasında Honey Dijon, Octo Octa, Hyperaktivist, Colin Benders ve Luke Slater gibi isimler var.

Amsterdam Dance Event’in bu yılki buluşması 19-13 Ekim arasında gerçekleşecek. Yönetmenliğini Anna Bogomolova’nın üstlendiği videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

‘Dünyanın Ritmi: Amsterdam’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...