Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Amsterdam Dance Event 2021 programını gece yarısı öncesi saatlere göre yeniden düzenledi

Ülke genelinde bir süre önce gerçekleşen Unmute Us protestoları sonrası ADE programı beş gün boyunca gece yarısı sona ermek üzere devam edecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 3 Ekim 2021
Amsterdam Dance Event 2021 programını gece yarısı öncesi saatlere göre yeniden düzenledi

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Amsterdam Dance Event, 13-17 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği 2021 programını Hollanda hükümetinin koronavirüs tedbirlerine yönelik aldığı yeni kararlara göre revize etti.

Hollanda hükümeti, yaz aylarında kulüp ve festival etkinliklerini 1 Kasım’a kadar yasaklama kararı almış ve bu durum ülkede geniş katılımlı #UnmuteUs protestolarına neden olmuştu. Protestolar sonrası hükümet, etkinlik mekanlarının gece yarısı saat 00:00’a kadar hizmet verebileceği doğrultusunda karar aldı. Katılımcılar, mekanlara girişte COVID-19 konusunda risksiz olduklarını dijital geçiş uygulamaları üzerinden göstermek zorunda.

Kent genelinde 90’dan fazla mekanda 250’yi aşkın etkinliğin gerçekleşeceği ADE 2021’de odak noktası, bu yılki fiziksel katılımlı atölye ve konferans programları iptal edildiği için partiler olacak. Jeff Mills, Amelie Lens, Honey Dijon, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Seth Troxler, Solomun, Charlotte de Witte ve Avalon Emerson’un da aralarında olduğu pek çok sanatçı, Amsterdam’ı beş gün boyunca dans pistine çevirecek.

Amsterdam Dance Event 2021 programıyla ilgili tüm detaylar burada.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...