Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Deborah De Luca 22-23 Nisan’da Ankara ve İstanbul’da

Çifte etkinlik serisi 22 Nisan’da Ankara Milyon Performance Hall, 23 Nisan’da 42 Venue’de The Falls sunumuyla gerçekleşecek

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: ALESSANDRA FINELLI
  • 23 Mart 2022
Deborah De Luca 22-23 Nisan’da Ankara ve İstanbul’da

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İtalyan DJ/prodüktör Deborah De Luca, 22 ve 23 Nisan'da çifte etkinlik turu için Ankara ve İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya gelecek.

The Falls sunumuyla gerçekleşecek etkinliklerin ilk buluşması olan Ankara organizasyonu, 22 Nisan Cuma günü Ankara Milyon Performance Hall’da, İstanbul’daki ikinci buluşması ise bir sonraki gün 23 Nisan Cumartesi 42 Venue’de düzenlenecek.

2018 yapımı “Ten” ve 2020 yapımı “She Sleeps” olmak üzere kariyerinde iki albümü bulunan Deborah De Luca, 2013’te kendi plak şirketi Solamente’yi kurdu. Techno’nun değişmez temel elementlerini minimal öğelerle kendine has biçimde bütünleştiren tarzıyla tanıdığımız İtalyan yıldız, dünyaya geldiği İtalya’nın Scampia bölgesinde gerçekleştirdiği performansıyla 2020 yılında Mixmag’in YouTube kanalına konuk olmuştu.

22 Nisan’da Ankara’da gerçekleşecek etkinlikte katılımcılar Deborah De Luca’nın yanı sıra Ugur Project, Alan Cutt, UGR, Nova ve b2b performanslarıyla Outdo Angst ile Sinan Çelik'i dinleme fırsatı elde edecek. Sonraki gün İstanbul’daki şovda ise yerel sahneden Junior’a The Falls kurucuları Ugur Project ve Alan Cutt eşlik ediyor olacak.

Deborah De Luca son olarak “Emin” adını verdiği techno teklisini dinleyicilerinin beğenisine sunmuştu. Bu parçayı ve sanatçının Mixmag ekranlarına konuk olduğu şovunu aşağıda inceleyebilir, 22 ve 23 Nisan’da gerçekleşecek etkinliklerin biletlerine aşağıdaki bağlantıları takip ederek erişebilirsiniz.

THE FALLS PRESENTS: DEBORAH DE LUCA | ANKARA - 22 NİSAN 2022 THE FALLS PRESENTS: DEBORAH DE LUCA | İSTANBUL - 23 NİSAN 2022

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...