Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Digital Farm Animals yeni teklisi 'Streets Of Gold'u çıkardı

Digital Farm Animals, Helix Records etiketli yeni teklisi 'Streets Of Gold' için Kelli Leigh ile bir arada

  • MELİS ÖZEK
  • 20 Mayıs 2022
Digital Farm Animals yeni teklisi 'Streets Of Gold'u çıkardı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Digital Farm Animals, Helix Records etiketli yeni teklisi 'Streets Of Gold' için Kelli Leigh ile bir arada. Çalışma, Patrick Moxey’nin yeni plak şirketi Helix Records’tan çıkan ilk kulüp müziği niteliğinde. Piyano üzerine inşa edilen parçada Kelli’nin insanı derinden sarsan vokallerinden yararlanılmış. Gizemli isim, dansa layık bir şaheser yaratmak için dinamik ritmik modeller kullanmış.

Digital Farm Animals 2021’de KSI ve Anne-Marie ile birlikte 'Don't Play' parçasını duyurmuş ve sanatçı için geçtiğimiz sene Ministry Of Sound, Reading Festival, The Hingle Bell Ball ve Blackpool Tower sahnelerinde 'Don't Play’i tanıtmak dönüm noktalarından olmuştu. Söz konusu parça, IT Awards 2022’de yılın şarkısı için de aday listesine girmeyi başardı. 'Streets of Gold' da bu başarılı serinin bir devamı aslında.

Yeni teklisiyle ilgili açıklamalarda bulunan sanatçı, "Bu yeni proje için oldukça heyecan duyuyorum. Etkilerini taşıdığım deep house sesleri üzerine inşa edilen bu parça bana yazı anımsattı. Umarım sizlere de benzer hisler yaşatır" dedi.

Digital Farm Animals; Marshmello, Khalid, Surfaces, Tiesto, Avril Lavigne, David Guetta, Ty Dolla Sign ve benzeri sanatçılarla da birlikte çalışacağını duyurdu.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...