Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ede gizli silahı ‘Darbuka’ ile Innervisions’ın yeni derlemesinde

Dixon ve Âme’nin kurucusu olduğu plak şirketinin ‘Secret Weapons Part 13’ derlemesinde Ede’nin bir parçası da yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 10 Kasım 2021
Ede gizli silahı ‘Darbuka’ ile Innervisions’ın yeni derlemesinde

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Berlin’de sürdüren Türk asıllı DJ/prodüktör Ede (Eren Yazıcı), Dixon ve Âme’nin kurucusu olduğu plak şirketi Innervisions’ın “Secret Weapons” derleme albüm sersinin 13’üncü kürasyonuna yepyeni parçasıyla katkı sağlayan isimlerden biri oldu.

2019 yılında aynı derleme serisinin 11’inci albümünde “Jenny” parçasıyla yer alan Ede’yi bu kez “Darbuka” adını verdiği yeni parçasıyla Innervisions’ta görüyoruz. 12 sanatçının yepyeni yapımlarıyla göz doldurduğu “Secret Weapons Part 13”de Ede dışında ayrıca ZK Bucket, David Kochs, Jimi Jules, Woo York, Mulya, Denis Horvat, Santiago Garcia, Jonathan Kaspar, Ivory, Skatman ve Dominik Marz da bulunuyor.

Ede’nin hayatı 2016 yılında Panorama Bar atmosferini solumasıyla değişti. Bu tecrübenin ardından Berlin’e yerleşen sanatçı, müzik prodüksiyonuna odaklandı ve erken dönem çalışmalarıyla Innervisions dışında Jennifer Cardini’nin Correspondant Records ve Adana Twins’in TAU dahil önde gelen plak şirketleriyle birlikte çalışma fırsatı yakaladı.

Ede imzalı “Darbuka” parçası dahil derlemede yer alan tüm yapımları aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...