Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ede, Samet Günal ve Esin yeni Innervisions derlemesinde

Üçlü, ‘You Gave Me Love’ ile Secret Weapons derlemesinin 16. kürasyonunda yer aldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Aralık 2023
Ede, Samet Günal ve Esin yeni Innervisions derlemesinde

Ede, Samet Günal ve Esin, ‘You Gave Me Love’ adlı ortak çalışmaları ile Innervisions plak şirketinin Secret Weapons derlemesinin 16’ncı kürasyonunda yer alma başarısı gösterdi.

2005 yılında Dixon ve Âme tarafından kurulan, elektronik müzik ekosisteminin en sivrilen müzik şirketleri arasında yer alan Innervisions, Secret Weapons derleme serisini ilk olarak 2007 yılında müzik tutukunlarının beğenisine sunmaya başlamıştı.

Ede geçtiğimiz haftalarda ‘Poptroit’ adlı EP'sini Innervisions etiketiyle yayımlarken, Samet Günal da son kısaçaları ‘Poolboy’u Dessert etiketiyle çıkarmıştı. ‘You Gave Me Love’, Esin'in resmi platformlarda çıkan ilk parçası olduğundan kendisi için önemli bir başlangıç noktası anlamına geliyor.

Sanatçılar tarafından projeyle ilgili yapılan ortak açıklamada, “You Gave Me Love, hipnotik öğeler ve her dinleyiciyi büyüleyecek ilgi çekici bir house twist ile karakterize ediliyor. Akılda kalıcı melodisi, parçayı enerji veren ve insanları dans ettiren bir kulak kurdu haline getiriyor. Bu sadece müzikten daha fazlası; duyguları harekete geçiren ve dans pistlerini fetheden yaratıcı bir füzyon” ifadeleri kullanıldı.

Âme ve Dixon, ‘You Gave Me Love’ı piyasaya çıkmadan önce de güçlü bir şekilde desteklemiş, çeşitli şovlarındaki setlerinde yer vermişti.

‘You Gave Me Love’ parçasını aşağıda dinleyebilir, derleme albümün tamamını buradan inceleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...