Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Finlandiya başbakanı Flow Festival’ın katılımcılarından biri oldu

37 yaşındaki başbakan, müzik etkinliklerine duyduğu büyük ilgiyle tanınıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Ağustos 2022
Finlandiya başbakanı Flow Festival’ın katılımcılarından biri oldu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Finlandiya’nın genç başbakanı Sanna Marin, bu yıl 17’nci organizasyonuna imza atan Flow Festival’ın katılımcılarından biriydi.

12-14 Ağustos arasında Helsinki’de hayat bulan müzik ve sanat festivalinin ikinci gün programı kapsamında 13 Ağustos’taki konuşma oturumuna katılan başbakan, ülkede müzik endüstrisinin gelişimini konu alan panelde konuştu. Konuşmanın hemen ardından üzerini ışıltılı bir kıyafetle değiştiren Marin, festivalin müzik programını takip ederek eğlencenin tadını çıkardı.

2019 yılında göreve geldiğinde ülkenin en genç başbakanı olarak tarihe geçen Marin, geçtiğimiz yıl COVID-19 temaslı olmasına rağmen gece kulübüne gittiği ortaya çıkınca kamuoyundan özür dilemişti.

Bu yıl Dixon, The Blessed Madonna, DJ Stingray 313, Jayda G, Sherelle, DJ Tennis, Acid Arab, Caterina Barbieri ve Jamie Xx gibi sanatçıları sahnesinde ağırlayan festivalde önceki yıllarda Kraftwerk, Björk, M.I.A., Bon Iver, Kendrick Lamar, Kanye West, Iggy Pop ve Lily Allen dahil birçok uluslararası yıldız isim boy göstermişti.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...