Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Hannes Bieger Balance Presents derlemesini duyurdu

Çalışma 29 Nisan’da plak, CD ve dijital formatlarda çıkıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Mart 2022
Hannes Bieger Balance Presents derlemesini duyurdu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Ses mühendisi, canlı performans sanatçısı ve prodüktör Hannes Bieger, Balance Presents derlemesiyle ilgili hazırlıklarını tamamlayarak 29 Nisan’da çıkaracağını duyurdu.

Derleme albümdeki yapımlar arasında gerek sanatçının ayrıca hazırlıklarını sürdürdüğü kendi albümünden bazı parçalar, gerekse stüdyosunda iş birliği yaptığı diğer sanatçılara ait çeşitli projeler yer alıyor.

Bieger, projesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bir mühendis ve prodüktör olarak, endüstride tanınmış pek çok isimle birlikte çalışıyorum. Balance albüm serimde kendi çalışmalarımın yanı sıra beraber çalışma imkanı bulduğum diğer yetenekli isimlerin projelerine de yer vermeyi amaçladım. Bu derleme bu fikrimi hayata geçirmek açısından harika bir fırsat oldu” diye konuştu.

Derlemede yeni yeteneklerin haricinde Gui Boratto, Victor Ruiz ve Rodriguez Jr. gibi tanınmış figürlerin çalışmaları da var.

29 Nisan’da plak, CD ve dijital formatlarda çıkacak “Balance Presents Hannes Bieger” derlemesine buradan ön sipariş verebilir, projenin ilk bölümünden parçalara ait kesitleri aşağıda dinleyebilirsiniz.

‘Dünyanın Ritmi: Berlin’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...