Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Get Hyped elektronik müzik konferansı 9 Nisan’da İstanbul’da

9 Nisan Cumartesi günü Klein Phönix’te düzenlenecek Get Hyped elektronik müzik konferansında 30’dan fazla konuşmacı yer alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Mart 2022
Get Hyped elektronik müzik konferansı 9 Nisan’da İstanbul’da

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Türkiye elektronik müzik ekosisteminin önde gelen DJ, prodüktör, organizatör, sponsor ve endüstri profesyonelleri 9 Nisan Cumartesi günü Klein Phönix’te düzenlenecek Get Hyped elektronik müzik konferansında bir araya gelecek.

Panel, konuşma ve atölye oturumlarının yanı sıra elektronik müziği icra etmek için gerekli teknolojilerin test edilmesine imkan tanıyan deneme stantlarının yer alacağı Get Hyped elektronik müzik konferansı programında 30’dan fazla konuşmacı bulunuyor.

Konferansın konuşmacı listesindeki sanatçılar arasında aksak, Arman Akıncı, Aslı Köse, Birol Giray (BeeGee), Can Tanca, Cengiz Can, Cervus, Charlie Can7, David Şaboy, Deniz Kabu, Dj Bey, Doğuş Cihan, Ece Özel, Evrim de Evrim, Ferhat Albayrak, Gräfin, Havantepe, Hemi, İlker Aksungar, Kuvoka, Mabbas, Mahmut Orhan, Orkun Bozdemir, Sezer Uysal, Tangun ve U.F.U.K göze çarpıyor.

Endüstri profesyonellerinin katılım göstereceği listede ise Aziz Fırat Açar, Azmi Kıpçak, Burak Aydemir, Burak Perçin, Fatih Baş, Fatih Kral, Onur Ateş ve Serkan Gündüç karşımıza çıkıyor.

House of Superstep sunumu ve Jeton Records ile Life from Istanbul’un katkılarıyla hayat bulacak Get Hyped’ın özel konuğu ise Doğan Kabak olacak.

Türkiye’nin ilk elektronik müzik konferansı Get Hyped’ın 2020’deki fiziksel buluşması, pandemi kaynaklı kapanmalar nedeniyle ertelenmiş ve bir bölümü aynı yıl çevrim içi olarak gerçekleştirilmişti. Bu yılki programın panel oturumlarında Türkiye’nin elektronik müzik serüveni, prodüktörlük ve DJ’liğin birbiriyle ilişkisi, Türkiye’de promoter olmak, yurt dışında kariyer adımlarının püf noktaları ve yeni dünya düzeniyle gelen yeni medyanın kullanımı, ele alınan başlıca konular olacak.

Panel programı biter bitmez, konferansın gece etkinliği "Get Hyped at Night" başlayacak ve elektronik müziğin ana türevlerinin tamamına dokunan, Türkiye'nin önde gelen sanatçılarının performans sergileyeceği zaman diliminde ana sahnede b2b şovlarıyla aksak ile Orkun Bozdemir, BeeGee, Ezgi, Ferhat Albayrak ve Non, ikinci sahnede ise Arman Akıncı, Dj Bey, Ece Özel, Havantepe ve Oğulcan Özkanlı sahne alacak. Gündüz programındaki konferans oturumlarına katılanlar, gece etkinliği "Get Hyped at Night"ı da takip etme olanağına sahip olacak.

9 Nisan Cumartesi günü Klein Phönix’te düzenlenecek Get Hyped elektronik müzik konferansının biletlerine aşağıdaki bağlantıları ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

GET HYPED ELEKTRONİK MÜZİK KONFERANSI | KLEIN PHÖNIX, 9 NİSAN 2022, CUMARTESİ GET HYPED AT NIGHT | KLEIN PHÖNIX, 9 NİSAN 2022, CUMARTESİ

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...