Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

He.She.They. kendi sosyal ağ uygulamasını kullanıma açtı

He.She.They. uygulaması, yeni bir podcast ile eş zamanlı olarak açıldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Aralık 2021
He.She.They. kendi sosyal ağ uygulamasını kullanıma açtı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Queer kolektifi He.She.They., kendi sosyal ağını oluşturarak web tabanlı uygulamasını kullanıma açtı.

2018 yılındaki kuruluşundan bu yana sanat, moda ve müziğin kesişim noktalarında ön yargılardan arınmış ve kapsayıcı duruşun önde gelen simge topluluklarından biri olan Londra merkezli kolektif, kullanıma açtığı sosyal ağı ile ortak değerler bütününde birleşen herkes için güvenli ve negatif dış etkileri minimize eden bir iletişim kanalı yaratmayı amaçlıyor.

Kolektifin kurucuları Steven Braines ve Sophia Kearney tarafından hazırlanan sosyal ağ ile ilgili olarak Braines şu sözleri sarf etti: “Topluluğumuz her zaman için tuhaf ama bir o kadar da muhteşem insanlar için bir platform işlevi gördü. Bu yüzden gerçek dünyada olduğu gibi sosyal ağ uygulamamızda da homofobi, transfobi, kadın düşmanlığı, engellilere karşı ayrımcılık, bedensel görünüşü aşağılama ve ırkçılığa karşı sıfır tolerans gösteriyor olacağız.”

Platforma üye olmak isteyenlerden aktivasyon aşamasında fotoğraflarını sisteme yüklemeleri istenecek ve kontroller algoritma yerine sosyal ağ yöneticisi insanlar tarafından yapılacak. Kullanıcılar, herhangi bir nefret söylemiyle karşılaştıklarında yine içinde gerçek kişilerin yer aldığı moderasyon ekibi duruma müdahale ediyor olacak.

Ağ üyeleri, kolektifin düzenlediği etkinliklerin biletlerine ve yeni çıkan giyim ürünlerine erken erişim fırsatı ve ücret indirimleri gibi bazı avantajlardan yararlanabilecek.

Platformun lansmanıyla birlikte ayrıca yeni He.She.They. podcast’i de kolektifin takipçileriyle paylaşıldı. Uygulamaya giriş sayfasında buradan ulaşabilir, He.She.They. podcast’lerinin yer aldığı sayfa için buraya tıklayabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...