Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Krewella yeni teklisi ‘Never Been Hurt’te BEAUZ’la iş birliğine gitti

Tekli Mixed Kids Records etiketiyle tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: OLIVIA VAN RYE
  • 6 Aralık 2021
Krewella yeni teklisi ‘Never Been Hurt’te BEAUZ’la iş birliğine gitti

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Jahan ve Yasmine Yousaf kardeşlerden oluşan Amerikalı elektronik müzik ikilisi Krewella, BEAUZ ile “Never Been Hurt” isimli ortak yapım teklisini yayımladı.

UK garage elementlerinin pop ve deep house ile kesiştiği çalışma, Mixed Kids Records etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Projeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Krewella, “Bu parçanın dayanak noktası, aşk acısı çektikten sonra insan kalbinin her seferinde kapılarını yeniliklere yeniden açması. Şarkıyı birkaç yıl önce yazmıştık ama sonuçlandırmak için en iyi zamanı beklemeyi tercih ettik. BEAUZ ikilisi ile çalışmış olmaktan dolayı mutluyuz. Pandemi şartları hepimizi internet ortamına mahkum etti ama şarkının yapım aşamasında birbirimize kayıtları göndererek yol aldık ve hızlı şekilde projeyi bitirdik” dedi.

BEAUZ ise, “Krewella her ikimizin de favori sanatçılarından bir tanesi, ayrıca müziğe başlamamıza yol açan figürlerin başında geliyor. ‘Never Been Hurt’ü ilk duyduğumuz zaman karanlık ve çağdaş stili bizi anında yakaladı. ABD’ye döndüğümüz zaman şarkımızı Krewella ile birlikte sahne performanslarımızda çalmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Krewella ile BEAUZ iş birliği ürünü olan tekliyi aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...