Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Hollanda’da gece kulüpleri üç hafta süreyle 20:00’da kapanacak

Hollanda, Batı Avrupa’da COVID-19 kısıtlamalarına tekrar geri dönüş yapan ilk ülke oldu

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Kasım 2021
Hollanda’da gece kulüpleri üç hafta süreyle 20:00’da kapanacak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Hollanda’da gece kulüplerine bugünden itibaren üç hafta süreyle saat 20:00’da kapanma zorunluluğu getirildi.

Alınan yeni tedbirleri önceki gün yaptığı basın açıklamasında paylaşan başbakan Mark Rutte, üç hafta sürecek kısıtlamaların bugün 18:00’da başlayacağını aktardı.

Kısmi kapanma tedbirleri uyarınca restoran, bar ve alışveriş noktaları 18:00 - 19:00 saatleri arasında kepenk kapatacak. Spor müsabakalarına seyirci kabul edilmeyecek ve vatandaşlar evden çalışmaya teşvik edilecek. Evlerde en fazla dört kişiye kadar toplanma tavsiyesinin verildiği yeni tedbirler arasında eğitim kurumları, sinema ve tiyatrolar için herhangi bir kısıtlama bulunmuyor.

Ülke nüfusunun %73’ü tam doz koronavirüs aşısı olmasına rağmen son günlerde vaka oranlarında ciddi artış gözleniyor. Önceki hafta ülke çapındaki kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu tekrar uygulamaya geçirilmişti.

Önceki kapanma döneminin ardından Eylül ayının sonlarında kapılarını açan gece kulüpleri yeniden kısmi kapanmayla karşı karşıya.

Türkiye’deki gece kulüpleri ve diğer etkinlik alanları için 21 Haziran’da uygulamaya konan gece 00:00 sonrası müzik yasağı herhangi bir takvime oturtulmadan belirsizliklerle dolu biçimde devam ediyor.

‘Dünyanın Ritmi: Amsterdam’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...