Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

HVOB altıncı albümünden yeni tekli paylaştı: ‘A Piece of Me’

HVOB, 18-19 Mart’ta Zorlu PSM’de düzenlenecek Sónar Istanbul 2022’nin ikinci gün programında yer alıyor

  • SÓNAR ISTANBUL İŞ BİRLİĞİYLE | FOTOĞRAF: ANDREAS JAKWERTH
  • 14 Mart 2022
HVOB altıncı albümünden yeni tekli paylaştı: ‘A Piece of Me’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Anna Müller ve Paul Wallner’in samimi hikayelerini müzikal becerileriyle bütünleştirdiği projeleri HVOB, altıncı albümleri “TOO”dan altıncı tekli olan “A Piece of Me”yi dinleyicileriyle paylaştı.

Daha önce dört stüdyo albümü ve bir canlı kayıt albüm yayımlayan ikili, yeni albümlerini geçtiğimiz sonbahar duyurmuş ve sırasıyla “Bruise”, “Capture Casa”, “2:16”, “Eyes Alive” ve “Gluttony” isimli albüm teklilerini çıkarmıştı.

Minimalist ve kontrolcü müzikal tavrın ne kadar görkemli olabileceğini müzikseverlere deneyimleten HVOB, 2012 yılında Viyana’da kuruldu. Oliver Koletzki tarafından keşfedilen ikili, aynı sene içerisinde ilk kısaçalar albümleri “Dogs”u yayımladı. Kendi isimlerini taşıyan “HVOB” ve “Trialog” albümlerinden sonra 2017 yapımı “Silk” adlı albümlerinde Grammy ödüllü İngiliz folk-rock grubu Mumford & Sons üyesi Winston Marshall ile beraber çalıştı. “Silk” turneleri kapsamında dünyayı dolaşırken diğer taraftan Burning Man, Fuji Rock Japan ve Sonar gibi önemli festivallerde de sahne alan HVOB, 2019’da PIAS Recordings etiketiyle 13 yapımdan oluşan “Rocco” albümlerini çıkararak aralarında Türkiye’nin olduğu pek çok ülkeyi turlamıştı. Başarılı ikili, geçtiğimiz yıl 16 parçadan oluşan kariyerlerindeki ilk canlı albümleri “Live In London” ile büyük beğeni topladı.

Üretimlerine yoğun şekilde devam eden HVOB için sıradaki heyecan kaynağı, yeni albümleri “TOO” ve nisandan itibaren dünyanın dört bir yanını dolaşacakları albüm turnesi programları.

İkili, albüm turneleri öncesi, bu yıl üst üste altıncı kez düzenlenecek olan Sónar Istanbul’da sahne alacak.

HVOB’nin 8 Nisan’da dijital, CD ve plak formatlarda yeni albümüne buradan ön sipariş verebilir, ikiliyi Sónar Istanbul 2022’de dinlemek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Müzik tutkunları, Sónar Istanbul’un Zorlu PSM'deki bu yılki programında festival coşkusunu eskiden olduğu gibi ayakta yaşayacak.

SÓNAR ISTANBUL 2022 | ZORLU PSM, 18-19 MART 2022

HVOB’nin yeni albümünden paylaştığı son tekli olan “A Piece of Me”yi dinleyin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...