Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jeton geceleri 22 Ekim’de I Hate Models ile devam ediyor

IF Performance Hall Beşiktaş’ta düzenlenecek etkinlikte ayrıca Ferhat Albayrak ve Kuvoka da sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: VINCENT DUCARD
  • 15 Ekim 2021
Jeton geceleri 22 Ekim’de I Hate Models ile devam ediyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

I Hate Models, 22 Ekim Cuma günü Jeton gecelerinin yepyeni buluşması için İstanbul’da sahne alacak.

Çeşitli formüllerin egemenlik kurmaya çalıştığı dans müziği çevresinde inandığı gerçekleri taviz vermeden haykıran aykırı seslerden biri olan ve bunun varlığına olan ihtiyacı en belirgin şekilde vurgulayan figürlerden biri olarak tanınan sanatçı, kalıplaşmış beklentilere ve geleneklere karşı umursamaz tavrıyla müziğine dinamik ve tutkulu bir yön çizmeyi başarıyor.

Bu yılın Şubat ayında kendi plak şirketi Disco Inferno’yu üç parçalık bir kısaçalar albüm ile birlikte hayata geçiren I Hate Models; ARTS, VOITAX, Khemia, Rave Or Die ve Perc Trax gibi çeşitli plak şirketleriyle çalışma fırsatı elde etti. Sanatçı, 2019 yılında çıkardığı “L'Âge Des Métamorphoses” isimli ilk albümünü Perc Trax plak şirketinden çıkarmıştı. Diskografisinde başta “Daydream” olmak üzere “Cyanure Dance”, “Intergalactic Emotional Breakdown”, “Sorrows of the Moon” ve “Eternal Loneliness” olmak üzere pek çok etkileyici solo çalışma yer alan başarılı isim, son olarak Eylül sonlarında “Werewolf Disco Club” isimli yeni teklisini müzikseverlerle buluşturdu.

Nisan 2019’da yine Jeton Records organizasyonuyla Türkiye’deki ilk performansına imza atan sanatçı, iki yıl aradan sonra bir kez daha İstanbul’da dinleyicileriyle bir araya gelecek. 22 Ekim Cuma günkü buluşmada IF Performance Hall Beşiktaş sahnesinde katılımcılar ayrıca Ferhat Albayrak ve Kuvoka'yı da dinleme şansına sahip olacak.

Etkinlik biletlerine bu sayfayı ziyaret ederek ulaşabilir, I Hate Models’ın “Werewolf Disco Club” adını verdiği yeni teklisini aşağıda dinleyebilirsiniz.

JETON RECORDS PRESENTS: I HATE MODELS | IF PERFORMANCE HALL, İSTANBUL - 22 EKİM 2021

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...