Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Klangkuenstler iki yıl aradan sonra 15 Nisan’da tekrar İstanbul’da

Ares Events sunumuyla RX İstanbul’da düzenlenecek etkinlikte ayrıca Numeric ve S7 kabin başında olacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: I AM JOHANNES
  • 6 Nisan 2022
Klangkuenstler iki yıl aradan sonra 15 Nisan’da tekrar İstanbul’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

2000'li yılların techno sahnesinden ilham alan, kendine olan inancı, müzikal yeteneği ve içgüdülerini 2012 yılından itibaren ortaya koyduğu prodüksiyonları ve performanslarına başarılı şekilde yansıtmayı başaran Alman techno kültürünün genç temsilcilerinden Klangkuenstler, iki yıl aranın ardından 15 Nisan Cuma gecesi tekrar İstanbul’da sahne alacak.

Ön plana çıkardığı endüstriyel seslerle iç dünyasındaki yaratıcılığı kendine özgü modern bir techno dünyasına dönüştürmeyi başaran ve çalışmalarını Berlin merkezli olarak sürdüren sanatçı, son olarak geçtiğimiz haftalarda Flawless Issues ile ortak bir parça da içeren, toplam üç yapımdan oluşan “Deine Angst” isimli yeni bir kısaçalar albüm yayımladı. Outworld etiketiyle yayımlanan çalışmada “Das Ende Der Isolation” ve “Wechselspannung” isimli solo parçalara, kısaçalara ismini veren ortak yapım proje “Deine Angst” eşlik ediyor.

15 Nisan’da Ares Events sunumuyla RX İstanbul'da gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Ares’in resident DJ’leri arasında yer alan ve Ankara techno sahnesinin önde gelen isimlerinden Numeric ve S7 kabin başında olacak.

Etkinlik biletlerine buradan ulaşabilir, Klangkuenstler’in aralarında “Supernova”, “Weltschmerz”, “Ihr Werdet Weinen” ve “Dunkle Illusion”un olduğu sevilen parçalarını dinlemek için diskografisini aşağıda inceleyebilirsiniz.

ARES PRESENTS: KLANGKUENSTLER | RX ISTANBUL, 15 NİSAN 2022, CUMA

Klangkuenstler'in HÖR Berlin platformundaki performansını izleyin.

#Yeraltı çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...