Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Madorasindahouse İstanbul’daki ilk showcase’i için 8 Nisan’da Klein Phönix’te

8 Nisan Cuma günkü etkinliğin konukları Echonomist, Atsou ve Le Croque

  • MIXMAG TURKEY
  • 31 Mart 2022
Madorasindahouse İstanbul’daki ilk showcase’i için 8 Nisan’da Klein Phönix’te

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Yunanistan elektronik müzik sahnesinin yeni nesil plak şirketi ve etkinlik oluşumlarından Madorasindahouse, İstanbul’daki ilk showcase etkinliği için 8 Nisan Cuma günü Klein Phönix’te olacak. Özel buluşmada sahne alacak konuklar ise Echonomist, Atsou ve Le Croque.

Çalışmalarını Selanik’te sürdüren, 2009 yılına kadar içinde farklı müzisyenlerin bulunduğu müzik grubu “IνΦο” bünyesinde yer aldıktan sonra solo projesi altında müzik yolculuğuna devam eden Echonomist, ilk çalışmalarını Resopal, Upon You Records, Time Has Changed ve Dessous Recordings’den yayımladı. Zamanla Dixon, Âme, Michael Mayer ve Adana Twins gibi önemli figürlerin radarına girmeye başlayan sanatçı, Innervisions, Kompakt ve TAU gibi plak şirketlerinden “Different Versions of Your Love”, “Subway Yard”, “Interloper”, “Our Last Night” ve “Cecil” gibi başarılı projelerde öne çıktı. Kısa bir süre önce yine Klein Phönix’te sahne alan Jenia Tarsol ile geçen yıl yaptığı ortak çalışması “Panic Attack” ile 2021’in en dikkat çeken müzik yapımlarından birine imza atan Echonomist, son olarak Multinotes etiketiyle “She Said” isimli kısaçalar albümünü dinleyicilerinin beğenisine sundu.

Atsou ve Le Croque ise, yayımladıkları pek çok liste başı parçayla beraber özellikle Atina, Paris, Roma ve Berlin arasındaki yoğun turne programlarıyla Madorasindahouse bünyesindeki diğer iki isim. Birbirleriyle daha önce ortak müzik projeleri üzerinde çalışma fırsatı yakalayan ikili, geçen yıl Bobbi Fallon’un da katkı sağladığı “Bird Of Soul” projeleriyle ilgi toplamıştı. Le Croque ayrıca 2019 yılında Echonomist ile “Omah” projelerinde stüdyodaki güçlerini birleştirme olanağı bulmuştu.

8 Nisan Cuma günü Klein Phönix’teki etkinliğin ikinci sahnesinde Orkun Bozdemir, Black Batu ve Oğulcan Özkanlı kabin başına geçiyor olacak.

Soul Revue, Alive Projects ve Epoch ortak sunumuyla düzenlenecek etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilir; Echonomist, Atsou ve Le Croque’nin diskografilerindeki öne çıkan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

MADORASINDAHOUSE SHOWCASE ISTANBUL | KLEIN PHÖNIX - 8 NİSAN 2022, CUMA

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...