Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kobosil ve DJ Stingray 313 Klein Phönix’in 3 Nisan’daki konukları olacak

3 Nisan Pazar günü gerçekleşecek etkinlikte ayrıca ONUR, Minstrel ve Kolja sahnede olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 26 Mart 2022
Kobosil ve DJ Stingray 313 Klein Phönix’in 3 Nisan’daki konukları olacak

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Berlin ve Detroit techno atmosferi 3 Nisan’da İstanbul’a taşınıyor. Kobosil ve DJ Stingray 313’ün 3 Nisan Pazar günü Klein Phönix’te sahne alacağı açıklandı.

Çalışmalarını Berlin’de sürdüren Kobosil’in müzik yolculuğunda EBM, noise ve endüstriyel tarzların etkisi yakından hissediliyor. Techno’yu derin, tempolu ve agresif biçimde yorumlayan tarzı ile dans müziğinin en hızlı yükselen DJ ve prodüktörlerinden biri konumunda olan sanatçı, son olarak geçtiğimiz yıl Somewhen ile “Hora”, In Verruf ile birlikte “Leid” adlı etkileyici ortak projelere imza attı. Kobosil ayrıca geçen yıl 44 Label Group markasının lansmanını yaparak müzik yolculuğunda önemli bir tamamlayıcı rol üstlenen modayla ilişkisine bambaşka bir boyut katmıştı. Sanatçının modaya olan ilgili yeni değil, kurucusu olduğu plak şirketi R Label Group için tasarladığı kreasyonlar da uzun süredir ilgi çekiyor.

Electro ve endüstriyel müzik akımlarıyla birlikte büyüyüp şekillenen Detroit techno’nun çağdaş temsilcilerinden DJ Stingray 313 ise elektronik müziği dünü, bugünü ve yarınıyla ele aldığımız bütüncül yaklaşım içinde çok özel bir yere oturan korkusuz bir figür. Setin başına geçer geçmez kitleleri harekete geçirmeyi hedefleyen nokta atışı hamleleriyle dikkat çeken sanatçı, ilk olarak 2006’da kurduğu plak şirketi Micron Audio’yu yepyeni projelerle geçen yıl tekrar canlandırmıştı. DJ Stingray 313 ayrıca 2012’de yayımladığı “F.T.N.W.O.” isimli ilk albümünü 11 Nisan’da ilk kez dinleyicilerle buluşacak plak sürümüyle birlikte tekrar piyasaya çıkaracak.

3 Nisan Pazar günü Over Daze, Ineffable ve RE:VOLT ortak sunumuyla Klein Phönix’te düzenlenecek etkinlikte katılımcılar ayrıca ONUR, Minstrel ve Kolja’yı da dinleme fırsatına sahip olacak.

Etkinlik biletlerine ulaşmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

KOBOSIL, DJ STINGRAY 313, ONUR, MINSTREL, KOLJA | KLEIN PHÖNIX - 3 NİSAN 2022, PAZAR

Kobosil ve DJ Stingray 313'ün daha önceki performanslarından sizler için seçtiklerimizi izleyin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...