Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Mahmut Orhan ilk kez gerçekleşecek orkestral performansıyla Harbiye'de

Merakla beklenen etkinlik 24 Ekim Pazar günü Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Ekim 2021
Mahmut Orhan ilk kez gerçekleşecek orkestral performansıyla Harbiye'de

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Mahmut Orhan, 24 Ekim Pazar günü ilk kez gerçekleşecek orkestral performansıyla Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnede olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş tarafından düzenlenen ve müziğin önde gelen isimlerini sanatseverlerle buluşturma amacı taşıyan İstanbul Kavuştayı etkinlik serisinde Mahmut Orhan'ın konuk olacağı buluşma, sanatçının ilk orkestral canlı elektronik müzik performansı olarak kayıtlara geçecek.

Dans müziğinde farklı biçimlerde gözlemlediğimiz doğu-batı sentezi yaklaşımlarına kendine özgü stiliyle çok özel pencereler açan Mahmut Orhan, bu yıl kurucusu olduğu Sibourne Music bünyesinde genç müzik prodüktörlerinin yeteneklerini sergilediği “Beat’meyen Kapışma” adlı bir YouTube yayın serisi başlattı. Sanatçı ayrıca “Lost” ve “Fly Above” gibi orijinal çalışmaları ve Kadebostany’nin “Take Me to the Moon” çalışmasına yaptığı remiksle beğeni topladı.

Mahmut Orhan'ın Harbiye'deki şovu iki perde halinde gerçekleşecek. Birinci perdede beğenilen bestelerini özgün notalar ile buluşturacak olan sanatçı, ikinci perdede DJ masasındaki hünerlerini sergileyecek.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada etkinlikle ilgili duyduğu heyecanı takipçileriyle paylaşan sanatçı, "Benim için çok özel elektronik/orkestral projeyi Türkiye’nin en önemli sahnelerinden biri olan Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’na taşıyoruz. Bir gün sahne almayı hayal ettiğim Harbiye’ye böyle özel bir projeyle konuk olduğum için çok heyecanlıyım. Görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Etkinlikle ilgili tüm ayrıntılara ve biletlere bu sayfayı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL KAVUŞTAYI: MAHMUT ORHAN | HARBİYE CEMİL TOPUZLU AÇIK HAVA TİYATROSU - 24 EKİM 2021

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...