Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Mixcloud’da sanatçılara doğrudan ödeme dönemi başladı

Müzikseverler, Mixcloud platformundan yayın yapan müzisyenlere ve DJ’lere doğrudan ödeme yapabilecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Kasım 2021
Mixcloud’da sanatçılara doğrudan ödeme dönemi başladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Günümüzde müzik dinleme platformlarında aylık milyonlarca dinleyiciniz yoksa müzik üreten bir sanatçı olarak yalnızca dinleme gelirleriyle hayatınızı idame ettirmenizin mümkün olmadığı bilinen bir gerçek. Birkaç yıldır endüstrideki gündemi meşgul eden “dinleyicilerden müzisyenlere doğrudan ödeme” konusunda yeni bir adım da yayın platformu Mixcloud’dan geldi. Mixcloud, yeni tanıttığı ‘bahşiş’ özelliği ile platform üzerinde canlı performans ya da DJ’lik yapan kullanıcılara müzikseverlerin doğrudan para transferi yapmasına olanak tanıyan yeni bir sistem geliştirdi.

Mixcloud’un tanıttığı özellik uyarınca müzik yayını yapan içerik yaratıcıları, profillerine aktarılan ödemelerin %80’ini doğrudan tahsil edebilecek. Yapılan ödemelerin %20’si, transfer ve sistem işletme bedeli olarak kesiliyor olacak.

Pro plan kullanıcısı olan Mixcloud üyelerinin yararlanabileceği özellikle DJ’lere alternatif bir kitle geliştirme ve alternatif bir gelir yaratma olanağı sunulmuş oldu. Aylık 15 ABD doları tutarındaki Mixcloud Pro üyeliğini bir ay boyunca denemek ücretsiz.

Sistemin işleyişiyle ilgili adımları bu sayfayı ziyaret ederek görebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...