Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Monika Kruse 24 Nisan’da yepyeni ‘Sunday School’ buluşması için Klein Phönix’e konuk oluyor

Jeton Records sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte Ferhat Albayrak ve Evrim De Evrim kabin başına geçecek diğer isimler olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Nisan 2022
Monika Kruse 24 Nisan’da yepyeni ‘Sunday School’ buluşması için Klein Phönix’e konuk oluyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ, prodüktör ve Terminal M plak şirketinin kurucusu Monika Kruse, Jeton Records’ın “Sunday School” etkinlik serisi kapsamında 24 Nisan Pazar günü Klein Phönix sahnesinde Türkiye’deki dinleyicileriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Alman techno çevresiyle ismi özdeşleşmiş en etkin figürlerden biri olan ve 30 yılı aşkın süredir sektörün en çok rağbet gören sanatçılarından biri olan Monika Kruse, kariyerine ilk adımlarını attığı 1991 yılından bu yana Avrupa techno sahnesine yön veren isimlerin başında geliyor. Erken yaşlarda funk, soul, hip-hop ve house müziğin etkisiyle şekillenen müzik zevki ve klasik piyano eğitiminin de etkisiyle müziğe geniş açıdan bakabilme yetisine sahip olan sanatçı, Münih yeraltı sahnesinin 1994 - 2003 yılları arasındaki uğrak noktası Ultraschall kulübünde resident DJ olarak DJ Hell ve Tobi Neumann gibi tecrübeli isimlerle beraber çalma imkanı yakaladı. 1990’lı yıllarda Münih’te 2. Dünya Savaşı’ndan kalma sığınaklarda organize ettiği partiler, Time Warp sahnelerinde kendini göstermeye başlaması, 2000 yılında kurduğu plak şirketi Terminal M ve 2001’den itibaren İbiza’da da varlığını hissettirmesiyle ismini sağlamlaştırmaya devam eden Kruse, Almanya techno sahnesinde uluslararası turlayan ilk sanatçılardan biri olma unvanına sahip.

Kulüp şovlarının yanı sıra dünyanın en büyük festivallerinde de performanslarına sıkça rastladığımız sanatçının diskografisinde “Latex”, “Rising Heart”, “Love Frequency 582Hz”, “Hidden Love” ve “Craving Desire” gibi başarılı çalışmalar göze ilk çarpanlardan. Plak şirketi Terminal M ise ANNA, Pig&Dan, Paride Saraceni, Noir ve Victor Ruiz gibi pek çok kendini kanıtlamış sanatçının çeşitli dönemlerdeki projelerine ev sahipliği yaparak kariyer gelişimlerinde iz bıraktı.

24 Nisan Pazar günü Klein Phönix'teki buluşmada katılımcılar Monika Kruse'nin yanı sıra Ferhat Albayrak ve Evrim De Evrim'i de dinleme fırsatı elde edecek.

Etkinlik biletlerine buradan ulaşabilir, Monika Kruse'nin diskografisindeki öne çıkan yapımları aşağıda dinleyebilirsiniz.

JETON PRESENTS: MONIKA KRUSE, FERHAT ALBAYRAK, EVRİM DE EVRİM | 24 NİSAN 2022, KLEIN PHÖNIX

Monika Kruse'nin Tomorrowland şovunu izleyin!

Monika Kruse'nin güncel seçkilerini derlediği Spotify track IDs çalma listesini inceleyin!

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...