Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Max Cooper’ın ‘Repetition’ parçasına Non Square remiksi

Max Cooper’ın son stüdyo albümünün remikslerinin paylaşıldığı katalogda ayrıca HAAi, Josh Wink ve Steffi’nin remiksleri de yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Ağustos 2021
Max Cooper’ın ‘Repetition’ parçasına Non Square remiksi

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Max Cooper’ın 2019’da yayımladığı son albüm çalışması “Yearning for the Infinite”in remiksleri çıktı. Remiks paketinde çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Non Square’in de (Korhan Oraydın) bir remiksi yer alıyor.

Non Square’in yanı sıra HAAi, Josh Wink, Steffi, Rob Clouth, Fort Romeau ve Max Cooper’ın bizzat kendisinin yeniden düzenlediği bir parçaya ait remikslerden oluşan çalışma toplam yedi yapım içeriyor. Non Square, albümün dikkat çeken parçalarından “Repetition”a remiks yaparken, Max Cooper “Penrose Tiling” çalışmasını tekrar elden geçirmeyi tercih etti.

“Repetition” parçasının orijinali için insanoğlunun gündelik yaşamındaki objelerin tekrarlanan sonsuzluk konseptiyle tasvir edildiği, Kevin McGloughlin imzalı YouTube’da 2,5 milyondan fazla izlenen bir video hazırlanmıştı.

Remiks albümünün kapak tasarımı biyomatematikçi Martin Krzywinski tarafından yapıldı. Tasarım, Max Cooper dışındaki altı remiks sanatçısını tasvir eden ve Krzywinski’nin “pi’nin altı ağaç haritası” olarak betimlediği bir görsel evrenin dışavurumu niteliğinde.

Non Square’in “Repetition”a yaptığı remiks de dahil olmak üzere “Yearning for the Infinite Remixed”teki tüm yapımları aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...