Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

One True God (OTG) Kanye West’in ‘Love Lockdown’ şarkısını yeniden yorumladı

Kanye West’in 2008 yapımı şarkısı OTG dokunuşuyla şimdi daha derin, duygusal ve karanlık bir kimliğe büründü

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: TONY KATZ
  • 18 Nisan 2022
One True God (OTG) Kanye West’in ‘Love Lockdown’ şarkısını yeniden yorumladı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Los Angeles’ta sürdüren Kanadalı sanatçı One True God, Kanye West’in 2008 yapımı “Love Lockdown” şarkısına yaptığı cover versiyonu dijital platformlarda yayımladı.

Orijinal düzenlemesinin enstrümasyonu temel olarak piyano ve Roland TR-808 davul makinesine bağlı olan, çıktığı dönemde özellikle Kanye West’in vokal performansının eleştirmenlerce son derece olumlu yönde değerlendirildiği parça, One True God’ın minimalist ancak buna karşın dramatik ses kombinasyonlarıyla ve karanlık ritim aranjeleriyle bambaşka bir kimliğe kavuşmuş.

Çalışmayla ilgili açıklamalarda bulunan One True God, “İnsanlar, yaşadıkları hayat ve karşılaştıkları durumlarla ilgili sandıklarından daha fazla kontrole sahip. Bunun önemli bir mesaj olduğu hissiyatını taşıyorum ve bu bakış açısı içimde devamlı yankı buluyor. Sanırım projeye bu bakış açısıyla eğilmek önemli oldu” dedi.

2018 yılından bu yana aktif bir prodüktör olan sanatçı, asıl atılımını deadmau5’un müzik şirketi mau5trap’in 2019’da çıkardığı derleme albümü “We Are Friends Vol. 9”da yer alan “Come To Me” parçasıyla yaptı. Üretken biçimde başladığı 2022 yılında da şu ana dek “Kill Me With Your Love”, “Afterlife” ve “Tesla” gibi dikkat çekici çalışmaları diskografisine kattı.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...