Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Oxia 1 Ekim’de İstanbul’da sahne alacak

Fransız DJ/prodüktör Oxia, Monologue sunumuyla 1 Ekim Cuma günü Kastel’de kabin başına geçecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Eylül 2021
Oxia 1 Ekim’de İstanbul’da sahne alacak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Yirmi yılı aşkın başarılı kariyeriyle Fransa’nın küresel elektronik müzik sahnesine kazandırdığı önemli isimlerden biri olan DJ/prodüktör Oxia (Olivier Raymond), 1 Ekim Cuma günü İstanbul’daki dinleyicilerinin karşısında olacak.

Kompakt, Toolroom, Terminal M, Hot Creations, 8bit, Knee Deep In Sound ve Saved gibi plak şirketlerinden çıkan başarılı yapımlarıyla tanınan, aralarında John Digweed, Agoria, Butch, Christian Smith ve Miss Kittin’in de olduğu birçok sanatçıyla ortak projelerde yer alan Oxia, 2019 yılında Romanya’nın Prahova bölgesindeki Karpat Dağları’nda bulunan Peleş Kalesi’nde gerçekleşen Cercle şovu ile büyük dikkat toplamıştı.

Ortaya çıkardığı müzik çalışmaları arasında “Domino”nun ayrı bir yeri olan, kariyeri boyunca sayısız kulüp ve festival etkinliklerinde sahnede boy gösteren sanatçı, son olarak Yannick Baudino ile ortak çalışması olan “Shadows” parçasını All Day I Dream plak şirketinin “Summer Sampler 2021” derlemesiyle birlikte dinleyicilerinin beğenisine sunmuştu.

1 Ekim Cuma günü Kastel'de Monologue sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte Oxia’nın yanı sıra Microman, Deniz Has ve Yiğit Kocabaş da sahne alacak.

Etkinlik biletlerine buradan ulaşabilir, Oxia’nın son çıkan müzik çalışması ile unutulmaz Cercle şovunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

MONOLOGUE PRESENTS: OXIA | 1 EKİM 2021, CUMA - KASTEL İSTANBUL

Oxia'nın Yannick Baudino ile ortak çalışması kapsamında kısa bir süre önce çıkardığı son müzik çalışması “Shadows”u dinleyin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...