Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Parfait 20 Kasım’da başkent Ankara’da

Possession oluşumunun kurucularından biri olan Parfait Pixel sahnesine konuk olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Kasım 2021
Parfait 20 Kasım’da başkent Ankara’da

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Rave kültürünün özgür ve sınır tanımayan oluşumlarından Possession’ın kurucularından Fransız DJ Parfait (Naïla Guiguet) 20 Kasım Cumartesi günü başkent Ankara’nın önde gelen buluşma noktalarından Pixel sahnesinde çalacak.

Paris merkezli queer techno partileriyle son birkaç yıldır dikkatleri üzerine toplayan oluşumun kurucusu olmasının yanı sıra biri 2019 yılında biri de önceki ay gerçekleşen Boiler Room performanslarıyla tanınan; hard dance, hard trance, endüstriyel techno ve acid öğelerini 140 BPM’in altına düşmeyen setlerinin merkezine koymasıyla fark yaratan başarılı isim, DJ’lik kariyerinin yanı sıra film yazarlığı ve yönetmenliği yapmasıyla da çok yönlü bir yaratıcılığa sahip.

Şu sıralar ilk kısaçalar albümü üzerinde çalışan Parfait, DJ’likte sahip olduğu kendine has üslubuna prodüksiyonlarıyla farklı bir boyut kazandırarak kariyerinde yeni bir dönemece girmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Ares Events sunumuyla 20 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Ares’in resident DJ’leri Rapid ve Dismalsky de Pixel kabininde olacak.

Parfait’in yankı uyandıran Boiler Room performanslarını aşağıda izleyebilir, 20 Kasım için Pixel’deki yerinizi hemen ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

ARES PRESENTS: PARFAIT | PIXEL ANKARA - 20 KASIM 2021, CUMARTESİ

#Yeraltı çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...