Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

PINEO & LOEB, Sparkee ve Viiq'ten ortak çalışma ürünü yeni tekli: ‘Attached 2 You’

‘Attached 2 You’ şimdi tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: DNA CREATIVE
  • 10 Ocak 2022
PINEO & LOEB, Sparkee ve Viiq'ten ortak çalışma ürünü yeni tekli: ‘Attached 2 You’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kanadalı ikili PINEO & LOEB, bir diğer Kanadalı prodüktör Sparkee ve Billboard Dance Top 20 listesine girerek gösterdiği başarıyla tanıdığımız vokalist Viiq ile ortak çalışma ürünü olan yeni bir tekli yayımladı.

“Attached 2 You” isimli çalışma, house ve pop türlerinin kesiştiği etkili bir yapım. Viiq’in vokal kayıtları ulaşmadan önce ilk aşamada downtempo türünde yapımına başlanan “Attached 2 You”, ismindeki 2 U ifadesi ile Prince’ten referanslar da içermekte.

“Attached 2 You”, PINEO & LOEB’in New York’ta sürdüren rap sanatçısı FUEG ve Birleşik Krallık merkezli saksafon sanatçısı Ellie Sax ile iş birliği içinde hazırladığı “Good Vibe Feeling” adlı teklisini takip ediyor.

“Daydreaming”, “Circles” ve “Body Right”ın aralarındaki olduğu yüksek enerjili ve huzur verici tınıları bir arada sundukları önceki yapımlarıyla dünya çapında ilgi toplamayı bilen başarılı ikili, daha önce BBC Radio 1 ve Virgin Radio’da desteklenmiş ve sonrasında Grouplove ve Olivia O’Brien parçalarına yaptıkları remikslerle göz önünde olmaya devam etmişlerdi. Yine dünya çapında pek çok şovda isimlerini görmeye alıştığımız PINEO & LOEB, aralarında Zeads Dead, Grandtheft, Keys N Krates, The Funk Hunters, Skratch Bastid, Stylust ve z-Trip’in de olduğu birçok isimle aynı etkinliklerde sahne alma fırsatı elde etti.

“Attached 2 You” teklisini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...