Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Pioneer DJ dayanıklı ama bir o kadar da hafif kulaklığı HDJ-CX’i tanıttı

Yeni DJ kulaklığı sadece 136 gram ağırlığında

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Mart 2022
Pioneer DJ dayanıklı ama bir o kadar da hafif kulaklığı HDJ-CX’i tanıttı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Pioneer DJ, yeni kulak üstü kulaklık modeli HDJ-CX’i tanıtarak satışa çıkardı.

Sağlam malzemeden üretilen ancak buna karşın sadece 136 gramlık ağırlığıyla oldukça hafif bir kulaklık modeli olan HDJ-CX’in frekans tepkisi 5 Hz ile 30 kHz aralığında. Amerikan ordusunun MIL-STD-810H şok testinden başarıyla geçtiği bildirilen kulaklık modelinin esnek malzemeye sahip gövdesi en hareketli anlarda kullanım konforu sağlarken, kulaklık bandının içindeki çelik alaşım, markanın yeni modelindeki sağlamlık iddiasını bir üst seviyeye çıkarıyor.

Orta ve yüksek frekanstaki seslerde berrak, alt frekanslardaki seslerde ise güçlü duyum deneyimi vaat eden kulaklık, en gürültülü ortamlarda bile bas seslerini duymayı kolaylaştırıyor. Kablolarının ve kulaklık pedlerinin değiştirilebilir özelliğe sahip olması, HDJ-CX’i uzun zaman boyunca kullanmak isteyenler için tercih sebebi olabilir. Pionner DJ, bu amaç doğrultusunda HDJ-CX’i alanlara iki yedek kulaklık pedi ve iki alternatif bağlantı kablosunu ücretsiz veriyor.

139 avrodan satışa çıkan HDJ-CX ile ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilir, tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...