Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Rafael Cerato’nun 11 Şubat’taki durağı Kastel İstanbul

Bu yıl şimdiye kadar üç yeni müzik projesi yayımlayan Cerato’ya 11 Şubat Cuma günkü etkinlikte Solak eşlik edecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Şubat 2022
Rafael Cerato’nun 11 Şubat’taki durağı Kastel İstanbul

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Fransa’da sürdüren DJ/prodüktör Rafael Cerato, 11 Şubat Cuma günü Kastel İstanbul’da sahne alacak.

Yeni yılda önce iki parçadan oluşan “Silverscreen” kısaçalarını, ardından içinde Marc DePulse ile iş birliği içinde yapılan bir parça da yer alan yine iki parçalık “Cocobolo” projesini yayımlayan sanatçı, son olarak Alexey Union, Aves Volare ve Jon.K ortak projesi “Mistakes”e yaptığı remiksi müzik tutkunlarının beğenisine sundu. 2020 yılında ilk albümü “Requiem”i dinleyicileriyle buluşturan sanatçı, aralarında Systematic Recordings, Diynamic Music ve Stil Vor Talent’in de olduğu birçok plak şirketinden etki yaratan yapımlar ortaya çıkardı.

Bugünlerde yakın bölge ülkelerindeki tur programı kapsamında Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Oblivion Festival sahnesine çıkan başarılı isim, önceki gün Mısır Sharm El Sheikh’in uğrak noktalarından biri olan Space’te sahne aldı.

11 Şubat Cuma günü Kastel’de düzenlenecek etkinlikte İstanbullu müzikseverler Rafael Cerato’nun yanı sıra Solak’ı da dinleme fırsatı elde edecek.

Etkinlik biletlerine ulaşmak için bu sayfayı ziyaret edebilir, Rafael Cerato’nun 2022’de şimdiye kadar çıkardığı yeni müzik projelerini aşağıda dinleyebilirsiniz.

RAFAEL CERATO | KASTEL İSTANBUL - 11 ŞUBAT 2022, CUMA

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...