Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Technoise Radio beşinci sezonunu özel yayın festivali ile başlatıyor

5. yıl özel yayın festivali, 6 Ekim Çarşamba günü başlayıp 10 Ekim Pazar günü sona erecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Ekim 2021
Technoise Radio beşinci sezonunu özel yayın festivali ile başlatıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Ankara'nın ilk ve tek elektronik müzik radyosu Technoise Radio, beşinci sezonunu özel bir yayın festivali ile başlatıyor.

Yeni sezonunun başlangıcını dünyanın dört bir yanından sanatçılarla geleneksel yayın festivali formatında kutlayan Technoise Radio'nun beş gün sürecek kutlama programı, 6 Ekim Çarşamba günü başlayıp 10 Ekim Pazar günü sona erecek. 5. yıl özel yayın festivali Coyu, Malandra Jr., Stylo, Sezer Uysal, Wurtz, Indira Paganotto, Rephate ve Triart'ın da aralarında olduğu 20 sanatçının katılımıyla gerçekleşecek.

Technoise Radio, festivalden sonra başlayacak olan yeni sezonunda yine elektronik müziğin öncü ekiplerini konuk ediyor olacak. Technoise Radio’nun ana destekçisi Kite Ankara Showcase, Eskişehir Club 2020’nin mimarı We Are Dreamers Showcase, İstabul’un en üretken akademilerinden Ravin Academy Showcase ve dünya çapında birçok sanatçıdan podcast'ler kabul edip isminden sıkça söz ettiren Now You Tech Showcase, beşinci sezonda Technoise Radio dinleyicilerini bekliyor olacak.

5. yıl özel yayın festivali programını aşağıda inceleyebilir, Technoise Radio yayın akışına hemen bağlanmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...